anticonceptionale.. am procedat corect?

buna ziua!am inceput sa i.au anticonceptionale in ziua a 3 de menstruatie si prima pastila dupa folie, am procedat corect?
4 comentarii

Ce anticonceptionale folosesti?
Marea majoritate a pilulelor contraceptive le poti incepe din ziua 1 pana in ziua 5 ale ciclului menstrual. Ar trebui sa fie corect. Oricum protejeaza-te 7 zile suplimentar printr-o alta metoda contraceptiva, anticonceptionalele protejeaza din prima zi de administrare numai daca incepi sa le iei din prima zi a ciclului menstrual si acesta nu e cazul tau.
Marea majoritate a pilulelor contraceptive le poti incepe din ziua 1 pana in ziua 5 ale ciclului menstrual. Ar trebui sa fie corect. Oricum protejeaza-te 7 zile suplimentar printr-o alta metoda contraceptiva, anticonceptionalele protejeaza din prima zi de administrare numai daca incepi sa le iei din prima zi a ciclului menstrual si acesta nu e cazul tau.

Rigevidon de obicei se ia din a 5'a zi, insa nu-i nimic daca l-ai inceput si din a 3'a. E OK. Sa te protejezi suplimentar timp de 7 zile cu prezervativ ori alta metoda contraceptiva, dupa 7 zile de administrare considera-te protejata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Triregol si sarcina
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 17spotting
- 4Logest... sugestii
- 5sunt insarcinata?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 5Trebuie sa iau hepatoprotectoare daca iau contraceptive?
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 1Artizia si anticonceptionale
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 1Protectie anticonceptionale
- 0Anticonceptionale - ciclu neregulat
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: