Anticonceptionale Artizia si Eficef
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7prea mult stres ajutor
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 5Virgina si gravida
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 0raceala sau sarcina?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 1Sunt însărcinată???
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 0Pot rămâne gravida?
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 9Posibilă sarcină ?
- 0Sunt însărcinată?
- 1Posibila sarcina?
- 0Posibila sarcină?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: