Anticonceptionale Artizia si Eficef
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 5sunt insarcinata?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 7sunt insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4Poate ramane insarcinata?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 0sanse sa fiu însărcinată?
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 8E posibil sa fi ramas însărcinată?
- 4Sarcina
- 5Sarcina?
- 1Sarcina ?
- 4Șanse de o posibila sarcina?
- 4Intrebare - Trebuia sa imi vina ciclul mentrual acum 2 zile si inca nimic
- 0Pot fi insarcinata? iau pastilele Femicur pentru reglarea menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: