Anticonceptionale Artizia si Eficef
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 4sunt insarcinata?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 3cum aflu daca sunt gravida
- 7ce as putea face?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 1O eventuala sarcina!
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 3Sarcina posibila
- 0insarcinata sau nu?
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 3Sarcina?
- 8rislul la o sarcina
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: