Anticonceptionale Artizia si Eficef
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 3Sper sa nu fiu gravida
- 4Posibila sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 3pot ramane insarcinata?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 4risc de sarcina?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 1Posibila sarcina?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 2Pot fi insarcinata?
- 5pot fi insarcinata?
- 4Sex si sarcina
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: