Anticonceptionale Artizia si Eficef
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 4ma puteti ajuta?
- 10Exista vreun risc???
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 4posibil sarcina
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 2Oare sunt însărcinată?
- 0Sangerare de implantare ? Sanse de sarcina ?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: