Anticonceptionale Belara
Buna..Am inceput de 18 zile sa iau anticonceptionale Belara blister 21 pilule la recomandarea medicului pentru sindromul de ovar polimicrochistic. Problema este ca am reactii adverse puternice de la ele. Sangerari intermenstruale inchise la culoare, greata outernica in special dimineata si dureri de cap. De sambata au inceput niste dureri foarte puternice de burta care se finalizeaza cu eliminarea unui cheag de sange de marime considerabila. Medicul meu este plecat din tara si nu pot lua inca legatura cu dumnealui. Este normal ce se intampla? Nu sunt la pauza de 7 zile. Ma simt foarte slabita cum pierd sange. Va rog frumos sa ma ajutati cu o parere. Ce pot sa fac in acest caz?
1 comentarii
Pt ovarele micropolichistice incercati ovulele propolicium. propolicium.ro
Anticonceptionalele pot avea efecte foarte urate. Trebuie luate continuu si cand va lasati de ele chisturile pot creste mai mari.
Anticonceptionalele pot avea efecte foarte urate. Trebuie luate continuu si cand va lasati de ele chisturile pot creste mai mari.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 3dupa cat timp?
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 42Yasmine - sfaturi
- 3Yasmin si durerea de sani
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 25pauza de 7 zile
- 16Boli favorizate de pilule
- 5Am intarziat cu pastila
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 8anticonceptionale
- 7luna aceasta am luat pentru prima data anticonceptionale
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 2contraceptive
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: