Anticonceptionale - crestere in greutate?

Buna ziua.Ma numesc Victor si as avea si eu o intrebare in legatura cu metodele contraceptive...As vrea sa stiu care este riscul ca fata sa castige in greutate la folosirea unei metode contraceptive bazate pe pilule si mai ales daca exista cumva posibilitatea de a evita acest lucru...
3 comentarii

Unele anticonceptionale dau pofta de mancare si predispun la cresterea depozitelor adipoase. Cresterea in greutate poate fi evitata prin controlul dietei, cantitativ (sa manance ca inainte si nu mai mult) si calitativ, asociat cu exercitii fizice.

anticonceptionalele in reactie cu fumatul are ca rezultat cresterea in greutate?

Unele anticonceptionale au ca efect secundar cresterea poftei de mancare. Mi s-a intamplat cu Logest. Acum eu merg pe inelul contraceptiv. Cu aceasta metoda nu m-am ingrasat niciun gram.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 2anticonceptionalele si nodulii la san
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 1Cum sa ne ingrasam !?
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 1Celulita si Anticonceptionalele
- 1cum sa ma ingras
- 6ma confrunt cu o problema de pilozitate (pe gat, perciuni, mustata)...ce tip de analize sa fac?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 4Femeile ce au nodul la san, pot lua anticonceptionale pilule?
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 2Probleme cu greutatea
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 4Anticonceptionale si sangerari
- 0M-am ingrasat brusc.
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
Mai multe informații despre: ingrasarea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: