anticonceptionale cu concentratie scazuta de estrogen?

Buna ziua. Exista anticonceptionale cu concentratie scazuta de estrogen? Care ar fi acelea?. Medicul ginecolog mi-a recomandat sa opresc administrarea anticonceptionalelor (am 40 de ani si am folosit Marvelon timp de 4 ani). La controlul gineco mi-a spus ca am vaginita ectropion, si ca una dintre cauze este folosirea AC, plus ca nu mai recomanda folosirea lor dupa varsta de 40 ani. Deocamdata am oprit administrearea lor, si as vrea sa stiu daca gasesc acel fel de aniconceptionale. M-am simtit ok cu marvelon, pe langa faptul ca m-a ajutat la starile de disconford de dinainte si din timpul ciclului si reglarea lui. La folosirea Ac este indicata administrarea cu pauze? cum spuneam, am folosit 4 ani fara intrerupere..Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prima data... cum se iau anticonceptionale?
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 2anticonceptionale - mai multe detalii
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 3Efectul Yasmin este diminuat de...?
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1anticonceptionale
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 1Dupa cat timp trebe sa renunt la anticonceptionale?
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
- 5Pot fi în siguranță?
- 0Logest și Escapelle
- 4Cremele scad efectul anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: