anticonceptionale... de unde? de care?

eu cu prietena mea ne-am hotarat sa renuntam la prezervative cand facem sex si sa apelam la anticonceptionale... intrebarea mea este ce trebuie sa faca pana sa ia aceste pastile... ?? un control la medicul de familie / ginecologie... ? sau sa mergem doar la farmacie si sa luam anticonceptionale... ? care sunt cele mai bune??? astept un raspuns... va multumesc :)
3 comentarii

Tot respectul pt tine ca te preocupa acest fapt!Ideal ar fi sa nu ia pastile"dupa ureche" si sa mearga la un control ginecologic>Medicul ai va recomanda (s-ar putea...ca am vazut ca-n ziua de azi dau si ei medicamente cam cum cred ei..)ceva analize(macar ex de secretie vaginala si B-Papanicolau) si ai va recomanda si pastile.Puteti lua si din farmacie, dar risca sa nu fie cele mai potrivite pt organismul ei..

am inteles ca sunt niste anticonceptionale care isi regleaza menstruatia k sa o ai la data fixa... dar am uitat cum se numesc... microgenon... ceva de genu' asta era parca.. nu mai stiu exact minte. ???

Din cate stiu eu toate anticonceptionalele orale modifica menstruatia in sensul ca ai dau o ritmicitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 5astept un ras
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 7anticonceptionale si diareea
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 20Anticonceptionale
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 2anticonceptionale luate gresit
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: