anticonceptionale dupa Escapelle
Buna ziua
Cand pot incepe cu anticonceptionale Yasmin avand in vedere ca am mai luat dar din cauza ca am uitat o pastila a trebuit sa iau Escapelle? De la farmacie mi s-a spus ca urmatoarea zi dupa Escapelle dar sa incep o folie noua. Cum spuneti ca este mai bine, sa incep de azi o folie noua pt ca ieri am luat Escapelle sau sa astept menstruatia?
Multumesc
Cand pot incepe cu anticonceptionale Yasmin avand in vedere ca am mai luat dar din cauza ca am uitat o pastila a trebuit sa iau Escapelle? De la farmacie mi s-a spus ca urmatoarea zi dupa Escapelle dar sa incep o folie noua. Cum spuneti ca este mai bine, sa incep de azi o folie noua pt ca ieri am luat Escapelle sau sa astept menstruatia?
Multumesc
3 comentarii
eu zic să aştepţi menstruaţia, protejează-te intre timp
Multumesc pt raspuns. Asa m-am gandit si eu ca este mai bine.
Buna ziua, în dată de 18 mai am luat escapelle si în 23 mai am avut acea sangerare, fara sa gandesc prea mult am început sa iau si anticonceptionale melleva35 din seara aia...acum abia am realizat ca poate Nu trebuia. Problema e ca scurgerea de sânge s-a si oprit a două zi dupa ce am început melleva35. Ce sa fac ? Opresc anticonceptiobalele sau le iau în continuare? Vă mulţumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 2grapefruitul scade efectul anticonceptionalelor?
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 4Calciu vs anticonceptionale
- 2anticonceptionalele si nodulii la san
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 4artizia - reactii adverse
- 3sucul frutti fresh de grefe si anticonceptionalele
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 4Inel vaginal vs anticonceptionale
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 1anticonceptionale
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 0Risc de sarcina ?
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 0Prevenirea sarcinii
- 0Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: