anticonceptionale dupa o pauza

iau marvelon21 de un an de zile si am facut o pauza de o luna. acum cand trebuia sa incep o noua folie am uitat sa iau in prima zi de ciclu. ce pot sa fac? pot sa iau a doua zi si pastila uitata si cea din care urmeaza in ziua respectiva? ce pb intervin? multumesc.
2 comentarii

Puteti sa luati pastila pana in ziua a 5-a fara nici o problema.Toate cele bune.

Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 2ce este?
- 3contraceptiv potrivit
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 3Anticonceptionale
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 13contact sexual neprotejat?
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 5ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 2Karissa, am procedat corect?
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: