anticonceptionale dupa o pauza

Am luat timp de 4 luni anticonceptionale artizia, dar pe timpul verii nu mai era necesar si am preferat sa fac o pauza de 3 luni..cele 3 luni au trecut si am inceput sa iau iar contraceptive. Trebuia sa trec pe la un cabinet mai intai?Le-am pe aceleasi deoarece mi s-au parut ok. Insaam inceput sa le iau in a 2-a zi de ciclu, pentru ca prima zi cand mi-a venit era tarziu seara si nu aveam pastilutele cumparate..Ne-am protejat timp de 7 zile dupa asta, insa maine e deja a 8-a zi..putem face sex neprotejat..exista vreun risc?
1 comentarii

1. (Re)incepute in oricare din primele 5 zile ale ciclului, anticonceptionalele ofera protectie inca de la prima pilula.
2. La reinceperea aceloraşi pilule, nu este necesar un nou consult de planificare familială.
2. La reinceperea aceloraşi pilule, nu este necesar un nou consult de planificare familială.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 4novynette - nodul la san
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 8daca nu iau pilula in ultima zi, ar fi vreo problema?
- 3Anticonceptionale
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 6sangerare dupa orgasm
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 0anticonceptionale si greata?
- 6grabirea menstruatiei!
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 3melleva 35 timp de 8 luni, menstruatia imi intarzie
- 2contraceptive
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 3Anticonceptionale Logest
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: