anticonceptionale dupa o pauza
Am luat timp de 4 luni anticonceptionale artizia, dar pe timpul verii nu mai era necesar si am preferat sa fac o pauza de 3 luni..cele 3 luni au trecut si am inceput sa iau iar contraceptive. Trebuia sa trec pe la un cabinet mai intai?Le-am pe aceleasi deoarece mi s-au parut ok. Insaam inceput sa le iau in a 2-a zi de ciclu, pentru ca prima zi cand mi-a venit era tarziu seara si nu aveam pastilutele cumparate..Ne-am protejat timp de 7 zile dupa asta, insa maine e deja a 8-a zi..putem face sex neprotejat..exista vreun risc?
1 comentarii
1. (Re)incepute in oricare din primele 5 zile ale ciclului, anticonceptionalele ofera protectie inca de la prima pilula.
2. La reinceperea aceloraşi pilule, nu este necesar un nou consult de planificare familială.
2. La reinceperea aceloraşi pilule, nu este necesar un nou consult de planificare familială.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 2despre conceptionale
- 7Curatire genitala
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 0problema cu anticonceptionale
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 10o pastila minus
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: