Anticonceptionale expirate??

21-01-2008
dyanapopey
Nu este medic/terapeut
dyanapopey
Am si eu ink o mik problema.Am fost plecata din tara si nu am reusit sa imi iau o noua folie de anticonceptionale si acestea pe care le-am inceput de o saptamana jumatate expira luna aceasta.Vroiam sa va intreb dak mai sunt valabile sau trebuie sa ma protejez si de luna viitoare sa iau altceva?Acum iau lo femenal si as dori sa le schimb.nu am reusit sa ajung ink la medic si la farmacie nu au stiut ce sa imi spuna knd le-am intrebat dak pot sa schimb anticonceptionalele, imediat dupa ce am terminat folia de lo femenal sau trebuie mai intai sa fac o luna pauza?Sper sa imi raspundeti cat mai repede k e cam urgent.va multumesc
1 comentarii
0
21-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1) Sunt sigure încă 6 luni după data înscrisă ca dată a expirării.
2) Noul contraceptiv se ia după terminarea foliei cu vechiul contraceptiv şi pauza obişnuită de 7 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul