anticonceptionale fara pauza!
buna ziua, dupa terminarea foliei (logest) in cele 7 zile de pauza plec in concediu si as vrea sa incep o a 2 folie peste, doar 7 pastile pentru inarzierea ciclului, trebarea mea este dupa cele 7 pastile din a doua folie fac pauza 7 zile, cand ar trebuii sa incep o noua folie in a 8 zi? sau in ziua cand imi vine? multumesc frumos.
2 comentarii
Se ia si a doua folie pana la capat si apoi se face pauza normal ca dupa o singura folie.
Nu se face asa sa iei pastile doar cateva din folie pentru ca isi pierde efectul
Nu se face asa sa iei pastile doar cateva din folie pentru ca isi pierde efectul
Nu isi pierde efectul contraceptiv daca iei doar cateva pastile din a 2 a folie dupa ce ai terminat prima folie, dar am obs ca doctorii recomanda sa se mearga si cu a 2 a folie pana la capat...
daca vrei sa iei doar 7 pastile din a 2 a folie, apoi cand faci pauza continui normal, si iei prima pilula in a 8 a zi.
daca vrei sa iei doar 7 pastile din a 2 a folie, apoi cand faci pauza continui normal, si iei prima pilula in a 8 a zi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12contaceptivele si dereglarea hormonala
- 11pastila problema!!!
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 2anticonceptionale
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 8pe ce baza se prescriu anticonceptionalele??
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 8Schimbare anticonceptionale
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 5Contraceptive moderne
- 13Anticonceptionale ARTIZIA
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 3Am luat pilule dupa o saptamana de la menstruatie
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: