anticonceptionale karissa

17-12-2009
lina_teolina
Nu este medic/terapeut
lina_teolina
buna am si eu o intrebare.am luat prima luna anticonceptionale karissa iar in ce-a dea 22-a zi nu mi-a venit ciclul.eu am mai avut dereglari hormonale si am luat ceva pastile care erau diferite de anticonceptionale se numeau duphaston.ideea e urmatoarea.este normal sa imi intarzie ciclul avand in vedere ca am mai patit?si daca imi intarzie sa zicem 5 zile ciclul din cele 7 zile de pauza cand nu iau anticonceptionale din a 7-a zi sa incep sa iau anticonceptionale desi sunt la ciclu?sau ar trebui sa astept totusi 7 zile de cand imi vine ciclu?va rog mult astept un raspuns pentru ca sunt putin speriata fiind la inceput si nu stiu cum sa procedez sa fie corect.
1 comentarii
0
26-12-2009, ora 22:57
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Buna ! nu am inteles mare lucru ce ai scris tu acolo dar poate pot sa te ajut.. si eu tot karissa iau.. ciclul in mod normal cand iei antibebe trebuie sa iti vina in a 3a sau a 4a zi, depinde de organism si la cat ai tu ciclul, 28-30 de zile..iar folia a 2a trebuie inceputa in a 8a zi[fie ca ti.a venit ciclul, fie ca nu] si ar trebuii totusi cele 7 zile de pauza, asa este normal zic eu:), iar daca e vreo problema in continuare te sfatuiesc sa te duci la un doctor cel mai bine, sa inlaturi orice suspiciune si sa rezolvi oarece si cu dereglarea aceea hormonala ! te pup, sarbatori fericite !
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul