anticonceptionale karissa
buna am si eu o intrebare.am luat prima luna anticonceptionale karissa iar in ce-a dea 22-a zi nu mi-a venit ciclul.eu am mai avut dereglari hormonale si am luat ceva pastile care erau diferite de anticonceptionale se numeau duphaston.ideea e urmatoarea.este normal sa imi intarzie ciclul avand in vedere ca am mai patit?si daca imi intarzie sa zicem 5 zile ciclul din cele 7 zile de pauza cand nu iau anticonceptionale din a 7-a zi sa incep sa iau anticonceptionale desi sunt la ciclu?sau ar trebui sa astept totusi 7 zile de cand imi vine ciclu?va rog mult astept un raspuns pentru ca sunt putin speriata fiind la inceput si nu stiu cum sa procedez sa fie corect.
1 comentarii
Buna ! nu am inteles mare lucru ce ai scris tu acolo dar poate pot sa te ajut.. si eu tot karissa iau.. ciclul in mod normal cand iei antibebe trebuie sa iti vina in a 3a sau a 4a zi, depinde de organism si la cat ai tu ciclul, 28-30 de zile..iar folia a 2a trebuie inceputa in a 8a zi[fie ca ti.a venit ciclul, fie ca nu] si ar trebuii totusi cele 7 zile de pauza, asa este normal zic eu:), iar daca e vreo problema in continuare te sfatuiesc sa te duci la un doctor cel mai bine, sa inlaturi orice suspiciune si sa rezolvi oarece si cu dereglarea aceea hormonala ! te pup, sarbatori fericite !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon