anticonceptionale karissa
buna ziua !
Am si eu o intrebare am nascut un baietel acum un an si 4 luni, inainte am luat anticonceptionale karissa...acum de luna aceasta am inceput sa iau din nou de 2 zile, astazi am citit prospectul si am vazut la contraindicatii ca daca am avut prurit la sarcina anterioara nu am voie sa iau, iar eu am avut prurit la sarcina anterioara.Ce sa fac sa le mai iau in continuare sau sa le intrerup si sa iau altele?..Astept un rasp urgent
Am si eu o intrebare am nascut un baietel acum un an si 4 luni, inainte am luat anticonceptionale karissa...acum de luna aceasta am inceput sa iau din nou de 2 zile, astazi am citit prospectul si am vazut la contraindicatii ca daca am avut prurit la sarcina anterioara nu am voie sa iau, iar eu am avut prurit la sarcina anterioara.Ce sa fac sa le mai iau in continuare sau sa le intrerup si sa iau altele?..Astept un rasp urgent
1 comentarii
Daca pruritul a fost provocat de o candidoza, asa cum se intampla frecvent, atunci aveti o contraindicatie relativa la anticonceptionale, deoarece cresc riscul si gravitatea candidozelor, facandu-le si mai greu de tratat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon