anticonceptionale LAURINA
buna seara.de doua luni am inceput sa iau anticonceptionale 'LAURINA'.in prima luna le am luat in prima zi, mi a venit ciclu la 24 de zile.totul a fost in regula.m am reapucat sa iau in conctinuare, pastilele din prima zi de menstruatie nu am asteptat sa treaca pauza de 7 zile, deoarece nu am stiut ca asa trebuie.luna aceassta nu mi a venit ciclu.sunt in a 24 zi si nu mi a venit.este posibil sa fiu insarcinata?sau poate fi doar o dereglare?mentionez ca le am luat pe toate, la ora fixa...
2 comentarii
Deci intre folii ai avut doar 3 zile pauza ?
Buna seara ! Eu iau Laurina de aproximativ 3 luni si cel mai mai mult am intarziat 20 minute. De obicei le iau la 20 30 dar astazi le-am luat la 20 50. De obicei nu fumez si sunt la regim [ regim disociat de 90 de zile], dar astazi am fumat in jur de 3 tigari si mi s-a facut foarte rau. La 21 35-40 am vomat ce am mancat astazi. Nu am avut contact sexual. Daca maine iau pastila si mai tarziu dupa ce am luat urmatoarea pastila am contact sexual pot sa raman insarcinata? Pana acum ejacularea nu a avut loc inauntru, deci nu aveam cum sa raman insarcinata. Sunt la a 14-a pastila. Va rog sa imi raspundeti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon