anticonceptionale LO-FEMENAL

26-10-2007
sweet_georgyk
Nu este medic/terapeut
sweet_georgyk
Buna ziua!Am o problema foarte urgenta!Am inceput o tableta de Lo-Femenal, am luat 5 pastile apoi le-am uitat acasa si nu am mai avut cum s iau urmatoarele 2.Am avut sangerari 2 zile.Am lasat deoparte alea 2 pastile urmand sa iau in continuare pilulele.Apoi nu am fost atenta si in loc sa urmez sageata, am luat din partea cealalta(adica in loc de pastilele 8, 9, 10, 11, 12 am luat 14, 13, 12, 11, 10).Am schimbat ordinea complet.Nu am mai avut contact sexual dupa cele 5 pastile luate corect.Ajutati-ma va rog ca nu stiu ce sa fac.Sa le intrerup de tot sau sa iau in continuare pastilele 9 si 8 si sa ajung la o oarecare ordine 'normala'-la pastila 15, continuand asa.Sau trebuie sa cumpar alta tableta ?Mentionez ca ma simt ametita si observ niste mici sangerari.Daca le intrerup de tot cand o sa-mi vina menstruatia ?Astept raspuns urgent va rog.
3 comentarii
0
27-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este absolut normal să aveţi mici sângerări şi ameţeli după o asemenea bramburire a tratamentului. Continuaţi cu pastila 15 până la sfârşit, apoi luaţi pastilele 8 şi 9. Abstinenţă sau prezervativ până la folia următoare.
În cazul în care le mai încurcaţi odată în următoarele 3 luni este o indicaţie de a schimba metoda sau tipul de anticoncepţional.
0
18-11-2010, ora 14:34
baran amalia
Nu este medic/terapeut
baran amalia
BUNA ZIUA! AM SI EU O INTREBARE: AM LUAT TIMP DE CATIVA ANI PILULE LO-FEMENAL, PE CARE LE PRIMEAM GRATIS PRIN PLANING DE LA VALCEA.(AM LOCUIT ACOLO ACUM 5 ANI). DUPA CE M-AM MUTAT LA TM NU AM MAI PRIMIT SI AM FACUT PAUZA. IN DECURS DE O LUNA AM INCEPUT SA MA INGRAS. AM AVUT 58 KG SI DE ATUNCI AM IN JUR DE 90 KG. PUTETI SA MA AJUTATI SPUNANDU-MI UNDE GASESC ACESTE PILULE, IN CE FARMACIE, SAU CE PILULE SA IAU CA SA NU MA INGRAS. DE 5 ANI NU REUSESC SA SLABESC SI AM INCERCAT TOT FELUL DE PILULE. MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS SAU CU UN SFAT FARA SA MA DUC LA GINECOLOG? AM 2 COPII DE 6 SI 8 ANI.
0
19-11-2010, ora 22:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
În cazul dv, nu atât de ginecolog aveţi nevoie, cât de un endocrinolog. Sunt convins că în capitala Banatului găsiţi endocrinologi buni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Cum procedezi dacă ai uitat o pilulă anticoncepțională?
  • MIT: Anticoncepționalele îngrașă
  • Anticoncepționalele ar putea afecta structura cerebrală
  • Contraceptivele orale nu cresc riscul de anomalii congenitale
  •