Anticonceptionale Logest
Buna seara ! Am si eu o problema, as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu cateva informatii. In urma cu 3 luni am renuntat brusc sa iau anticonceptionale, brusc in sensul ca nu mi-am terminat blisterul. Menstruatia mea nu este regulata, si astazi m-a surprins. Ideea este ca vreau sa iau din nou anticonceptionale, dar nu am fost pregatita cu un blister nou, si prin urmare am folosit din cel vechi. Am gresit? Pot continua dupa cel vechi ? Mentionez ca foloseam Logest... iar in blisterul cel vechi mai am disponibile 8 anticonceptionale.Va multumesc :)!
3 comentarii
Stiati ca anticonceptionalele provoaca avorturi timpurii, fara ca mama sa stie ?
Va sfatuiesc sa va puneti partenerul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Va sfatuiesc sa va puneti partenerul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Anticonceptionalele mi se par o metoda mult mai sigura decat prezervativul.Le iau in urma unor analize si la recomdarea medicului, nu ca nu ma respecta partenerul. Decizia a fost luata de amandoi.
Si avorturile timpurii tot cu acordul doctorului si partenerului le acceptati sau doctorul nu v-a informat ca se produc minim 2 avorturi timpurii pe an cu aceste anticonceptionale ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 7Logest si interactiuni cu alte medicamente
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2despre conceptionale
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 0primul blister logest am uitat sa iau a15 pastila
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 0Interactiuni medicamente
Mai multe informații despre: logestul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: