Anticonceptionale Logest
Buna seara ! Am si eu o problema, as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu cateva informatii. In urma cu 3 luni am renuntat brusc sa iau anticonceptionale, brusc in sensul ca nu mi-am terminat blisterul. Menstruatia mea nu este regulata, si astazi m-a surprins. Ideea este ca vreau sa iau din nou anticonceptionale, dar nu am fost pregatita cu un blister nou, si prin urmare am folosit din cel vechi. Am gresit? Pot continua dupa cel vechi ? Mentionez ca foloseam Logest... iar in blisterul cel vechi mai am disponibile 8 anticonceptionale.Va multumesc :)!
3 comentarii
Stiati ca anticonceptionalele provoaca avorturi timpurii, fara ca mama sa stie ?
Va sfatuiesc sa va puneti partenerul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Va sfatuiesc sa va puneti partenerul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Anticonceptionalele mi se par o metoda mult mai sigura decat prezervativul.Le iau in urma unor analize si la recomdarea medicului, nu ca nu ma respecta partenerul. Decizia a fost luata de amandoi.
Si avorturile timpurii tot cu acordul doctorului si partenerului le acceptati sau doctorul nu v-a informat ca se produc minim 2 avorturi timpurii pe an cu aceste anticonceptionale ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 2despre conceptionale
- 2anticonceptionale - mai multe detalii
- 2Anticonceptionalele ingrasa?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 4artizia - reactii adverse
- 4va rog sa ma ajutati
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 3anticonceptionale vs ceai de slabit + medicamente astm
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 5nume pilula de a doua zi...
- 0anticonceptional vs dieta de slabire
- 0Probleme cu anticonceptionalele
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 1anticonceptionale si pauza
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
Mai multe informații despre: logestul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: