Anticonceptionale Logest+antibiotic Augmentin (amoxicilina)
Buna ziua!
Ieri, 22 Martie am terminat blisterul de anticonceptionale si tot ieri, am inceput sa iau antibioticul Augmentin din cauza faptului ca am racit. Doresc sa stiu, daca interfereaza unul cu celalalt(am citit prospectul logest si n-am gasit nimic mentionat de augmentin/amoxicilina), insa doream sa stiu sigur.
Si in cazul in care diminueaza contraceptia, eu fiind acum in pauza de 7 zile, cat timp va fii nevoie sa ma protejez suplimentar? Va multumesc frumos pentru raspuns!
Ieri, 22 Martie am terminat blisterul de anticonceptionale si tot ieri, am inceput sa iau antibioticul Augmentin din cauza faptului ca am racit. Doresc sa stiu, daca interfereaza unul cu celalalt(am citit prospectul logest si n-am gasit nimic mentionat de augmentin/amoxicilina), insa doream sa stiu sigur.
Si in cazul in care diminueaza contraceptia, eu fiind acum in pauza de 7 zile, cat timp va fii nevoie sa ma protejez suplimentar? Va multumesc frumos pentru raspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 3Yasmine si Moldaminul
- 22anticonceptionale si antibiotice-parerile unui medic
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 5yasmin versus oxacilina.. Cat timp trebuie sa folosesc alta protectie?
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 3Escapelle si antibioticele
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 5Heeelp! Eficef si Karissa
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 1Ibuprofenul interactioneaza cu anticonceptionalele?
- 4Augmentin si anticonceptionale
- 0Antibiotice timp de 2 sapt si AC
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 1Anticonceptionalele si antibioticele
- 0Anticonceptionale si antibiotic
- 1Am ramas insarcinata?
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 1Logest și Eficef
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele