anticonceptionale luate corect!
Probabil o sa ganditi ca este o intrebare stupida, insa e prima oara cand folosesc ac si am o nelamurire. In speranta ca o sa primesc aici un raspuns, nu am mai deranjat.o pe doamna de la planning( de unde mi.au fost recomandate ac).
Iau ARTIZIA de o luna, acum sunt in pauza de 7 zile, am inteles ca sunt protejata si in aceasta perioada, insa din a8-a zi, cand incep a 2-a folie trebuie sa ma protejez suplimentar alte 7 zile, la fel ca in cazul primei folii? ?
Mentionez ca iau pastilele seara, in jurul orei 21... daca as avea un contact sexual pana in ora 21 nu sunt protejata?
Sper sa primesc un raspuns, sunt sigura ca cele care citesc forumul au trecut de perioada asta si imi pot oferi un simplu sfat.! va multumesc! o seara minunata!
Iau ARTIZIA de o luna, acum sunt in pauza de 7 zile, am inteles ca sunt protejata si in aceasta perioada, insa din a8-a zi, cand incep a 2-a folie trebuie sa ma protejez suplimentar alte 7 zile, la fel ca in cazul primei folii? ?
Mentionez ca iau pastilele seara, in jurul orei 21... daca as avea un contact sexual pana in ora 21 nu sunt protejata?
Sper sa primesc un raspuns, sunt sigura ca cele care citesc forumul au trecut de perioada asta si imi pot oferi un simplu sfat.! va multumesc! o seara minunata!
2 comentarii
1. Sunteti sub protectie anticonceptionala atat in perioadele in care luati pilule, cat si in cele 7 zile de pauza intre doua folii.
2. Deci, nu este necesar sa va protejati suplimentar de fiecare data cand incepeti folie noua, daca acest lucru este facut dupa o pauza nu mai mare de 7 zile de la folia precedenta.
2. Deci, nu este necesar sa va protejati suplimentar de fiecare data cand incepeti folie noua, daca acest lucru este facut dupa o pauza nu mai mare de 7 zile de la folia precedenta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Triregol si sarcina
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3ultima pastila
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 7luna aceasta am luat pentru prima data anticonceptionale
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 0schimbare data ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: