Anticonceptionale luate greșit

07-01-2018
Mariaben
Nu este medic/terapeut
Mariaben
Bună! Iau anticonceptionale Yasmin de câțiva ani și nu am avut niciodată probleme. În ultima lună m-am zăpăcit și am început folia mai devreme, n-am mai făcut pauză aceea de 7 zile. De fapt, am terminat folia sâmbătă și imediat, în marțea următoare am inceput-o pe următoarea. Am mai luat și miercuri o pastilă. După aceea mi-am dat seama că am greșit și n-am mai luat. Marți am avut un contact sexual dar știu că în pauză de 7 zile ești oricum protejată. Menstruația trebuia sa-mi vină în a-5-a zi de pauză dar asta e deja a-8-a zi și încă nu mi-a venit. E posibil să se fi dereglat din cauza celor 2 pastile luate greșit? Cum să procedez în continuare? Să încep o nouă folie așa cum ar trebui? E posibil să fi fiu însărcinată?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul