Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Buna seara. Am o intrebare, i-au anticonceptionale Microgynon, de ani buni, nu am avut probleme cu ele. Am legat 2 blistere acum 4 luni pentru o vacanta. Ulterior mi-a venit perioada normal. A trebuit sa plec din tara si am facut pauza la ele. In prima luna de pauza nu mi-a venit deloc perioada, in urmatoarea luna, acum mi-a venit o usoara sangerare si am inceput sa iau anticonceptionalele din nou din prima zi, , a ciclului'. Problema este ca sangerarea nu a continuat si am luat in continuare pastilele, acum dupa 2 saptamani mi-a revenit sangerarea. Ce ar trebui sa fac, sa renunt la blisterul existent care l-am luat si sa incep acum altul nou, sau sa continui sa le iau.? In toata perioada asta am facut sex protejat pentru ca nu am stiut daca isi fac efectul sau nu. Tin sa precizez am facut test de sarcina a fost negativ. Multumesc frumos
1 comentarii
Mai bine nu le mai folositi, daca doriti. Produc 1-2 avorturi timpurii pe an.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Se depoziteaza in ficat in proportie de 40 %.
Au produs atatea efecte secundare dupa ce nu au mai fost luate incat in Germania doctorii nu au voie sa prescrie mai mult de 8 luni, prin lege.
Intrati pe subiectele mele la Marturii despre anticonceptionale si parcurgeti cateva opinii de acolo cand aveti timp.
Prezervativul e singurul care nu provoaca avort timpuriu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 2despre conceptionale
- 2Anticonceptionalele ingrasa?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 3rosu prea devreme
- 3efect escapelle
- 6anticonceptionale - am luat 16. Mai trebuie sa iau?
- 2Anticonceptionalele si prezervativ
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 4Contraceptive Yaz.Nelamuriri
- 2menstruatie sau nidatie
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
Mai multe informații despre: Menstruatia Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: