Anticonceptionale Marvelon, un sfat cat mai urgent
Buna. Am 23 de ani si de pe la 18 ani am luat anticonceptionale intrucat ma simteam f rau fara ele. In fine anii au trecutt si am schimbat pana acum 2 tipuri de medicamente. La primul nu ii mai tin minte denumirea dar acesta de pe urma pe care l-am luat de acum 2 ani de zile este marvelon. Ideeea e ca m-am hotarat asa de una singura sa renunt la medicamente pentru ca citisem ca din cauza lor s-ar putea sa nu mai poti face copii. Nu stiu cat de sigura e informatia, dar pe langa asta vroiam sa vad cum ma simt fara si ma simt destul de bine cu exceptia faptului ca am pilozitate foarte mare. Acum sincer pilozitatea a inceput sa-mi apara acum aproximativ 3 ani de zile in urma. Am f mult par pe abdomen, dar acolo il rezolv, problema care ma deranjeaza in mod direct este parul de pa sani si mai nou de pe fata incepe sa.mi apara si mustata si de fiecare data cand il vad ma ia asa cu depresie. Intrebarea mea ar fi: pilozitatea apare de anticonceptionale sau de la faptul ca nu le mai iau, si ce ar trebui sa fac sa continuui cu ele sau sa renunt definitiv la ele? Ajutati-ma va rog ca sunt distrusa... Si daca stiti ceva remedii impotriva firelor de par inestetice v-as fi recunoscatoare. Multumesc si o zi frumoasa. Astept un raspuns sper sa fie unul promitator.
2 comentarii
Nu mai lua nici un contraceptiv, mergi cu o trimitere la endocrinolog, trebuie sa faci cateva investigatii, cateva analize hormonale... Marvelon nu e bun in situatia ta..nu mai lua nimic fara endocrinolog, mai ales daca doresti sa ai copii in viitor.
Buna seara am 18 ani si vreau sa imi incep viata sexuala.si am neveoie de anticonceptionale pentru a evita o sarcina nedorita.ce anticonceptionale mi-ati recomanda..astept un raspuns..va multumesc...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon