Anticonceptionale microgynon

19-03-2011
Catalina83
Nu este medic/terapeut
Catalina83
Buna seara, am 28 ani, si la recomandarea doctorului mi s-a prescris anticonceptionale microgynon, le iau de 6 zile, am greturi dimineata si dureri ingrozitoare de burta cam toata ziua, nu am facut nici un test pt anticonceptionale, doar secretie vaginala care a iesit ok. Nu stiu daca sunt cele potrivite pt mine, mai ales ca vreau sa iau anticonceptionale doar pt 4 luni pana ma casatoresc. Am probleme si cu acnea, anul trecut am luat yasmin dar a trebuit sa le intrerup pentru ca aveam sangerari intermenstuale. Imi puteti recomanda niste anticonceptionale cu doze foarte mic de hormoni? Va multumesc
2 comentarii
0
20-03-2011, ora 19:58
Fiorella
Nu este medic/terapeut
Fiorella
Nu stiu cum puteti lua anticonceptionale fara a face o serie de analize inainte...la medicul endocrinolog..Anticonceptionalele nu se iau dupa auzite..ca au hormoni putini sau nu...si toate chestiile cu cosuri si ingrasat depind de la organism la organism..daca eu iti spun ca folosesc Jeanine si nu am cosuri nu m-am ingrasat deloc de 2 ani..ce o sa faci?o sa iei Jeanine???
Dar daca iti spun ca Jeanine mi-au fost prescrise dupa niste analize facute dupa sfatul medicului endocrinolog..ce o sa faci?sper ca o sa mergi la un medic endocrinolog intai de toate.Succes!
0
21-03-2011, ora 11:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi bine sa duceti pana la capat actualul blister (in caz contrar vor aparea tulburari de ciclu), dupa care sa nu mai luati niciun anticonceptional oral. Eventual folositi mijloace de bariera: prezervativ sau spermicide.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul