anticonceptionale si antibiotice
buna ziua.iau anticonceptionale de aprox 2 ani si acum iau un tratament pentru dureri jos cu cipro quin.poate dauna anticonceptionalelor?va multumesc.
2 comentarii
Nu, interactiunea nu este semnificativa clinic.
am si eu o intrebare.
Iau anticonceptionale Yasmine de ceva timp, insa azi trebuie sa incep un tratament cu antibioticele Zinat de 500 mg.
aseara am avut un contact sexual si nu stiu daca e ok sa incep azi antibioticele sau trebuie sa mai astept. Isi mai fac anticonceptionalele efectul pana sa incep tratamentul, sau sa astept 48 de ore de la contactul sexual si apoi sa incep antibioticele?
Iau anticonceptionale Yasmine de ceva timp, insa azi trebuie sa incep un tratament cu antibioticele Zinat de 500 mg.
aseara am avut un contact sexual si nu stiu daca e ok sa incep azi antibioticele sau trebuie sa mai astept. Isi mai fac anticonceptionalele efectul pana sa incep tratamentul, sau sa astept 48 de ore de la contactul sexual si apoi sa incep antibioticele?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 5Anticonceptionale vs. antibiotice?
- 2Antibioticul si pilula contraceptiva
- 4Anticonceptionalele si antibioticele
- 3intrebare intrebatoare
- 3Escapelle si antibioticele
- 2Anticonceptionale si antibiotice
- 3antibiotice cu anticonceptionale
- 6Iau anticonceptionale de 3 luni si intr-o luna am luat antibotice
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 2iau antibiotice si Karissa mai sunt protejata?
- 3Nurofen vs Anticonceptionale...Va rog, ajutor!:(
- 4AC vs Anestezie vs Antibiotice
- 0yasmin + augmentin
- 0Anticonceptional+antibiotic
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 0Logest si nolicin
- 2Anticonceptionalele si antibioticele
- 3Yasmine cu antibiotic
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele