Despre intarzierea ciclului menstrual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
1 comentarii
Decalajul de 1 zi pentru menstra nu are nici o semnificatie si pastilele le incepeti in mod obisnuit. Cand va propuneti sa le opriti trebuie sa incepeti un supliment de acid folic pentru a reduce riscurile de spina bifida la copil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 3CIPROFLOXACINA vs anticonceptionale
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 1E anulat anticonceptionalul de antibiotic ?
- 2moldaminul scade efectul anticonceptionalelor?
- 2cedax ceftibuten caps interfereaza cu anticonceptionalele?
- 4logest+amoxicilina
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 2antibiotice vs yasmin
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 4Mercilon - interactiune Nistatin?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 7vreau sa raman insarcinata
- 2antibioticele si anticonceptionalele
- 3anticonceptionale + antibiotic in perioada de pauza
- 3pot lua antibiotice daca folosesc anticonceptionale?
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 0efecte renuntare la anticonceptionale sau sarcina?
- 0Raspundeti - antibiotice si anticonceptionale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele renuntarea la anticonceptionale