Despre intarzierea ciclului menstrual
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire, daca se poate. Eu iau anticonceptionale Diane 35 de aproximativ 10 ani, la recomandarea medicului ginecolog. Am in prezent 30 de ani, intentionez sa renunt la ele pentru a concepe un copil.Problema intampinata este ca in data de 11.06, duminica, ar fi trebuit sa imi vina CM. In fiecare luna intotdeauna ziua in care imi venea era zi de duminica, venea la 28-29 de zile. Insa acum mi-a venit pe data de 12.06, in conditiile in care marti, 13.06 trebuie sa incep sa iau prima pastila de Diane 35. De la ce ar putea fi aceasta dereglare? Este in regula sa iau pastila desi CM mi-a venit cu o zi inainte de a lua pastila? Mentionez ca in urma cu aproximativ 2 saptamani am luat antibiotice (Claritromicina) si niste pastile pentru tuse, pentru ca am fost bolnava.
In asteptarea unui raspuns, va multumesc.
1 comentarii
Decalajul de 1 zi pentru menstra nu are nici o semnificatie si pastilele le incepeti in mod obisnuit. Cand va propuneti sa le opriti trebuie sa incepeti un supliment de acid folic pentru a reduce riscurile de spina bifida la copil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4antibioticele anuleaza efectul anticonceptionalelor?
- 1efecte in cazul interactiunii cu antibioticele
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 2as vrea sa raman insarcinata, cand trebuie sa renunt la pilule?
- 5Antibiotice si Marvelon 21
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 3diane 35 si antibiotic
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 1As vrea sa renunt la anticonceptionale
- 0Neclaritate cu renuntarea la contraceptive!Please. HELP!
- 44 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale
- 3renuntarea la anticonceptionale
- 1Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.
- 2cuminol+rigevidon?
- 0Astept un raspuns concret!
- 2Anticonceptionale si Ciprofloxacina
- 0Augmentin interactioneaza cu escapelle
- 0Logest si nolicin
- 0Anticoncepționale
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele renuntarea la anticonceptionale