Anticonceptionale si sangerare
Iau anticonceptionale Karissa de aproximativ 3 ani si jumatate, facand pauzele de 1, 2 luni la un an.
Samabata seara, pe data de 20.08, am uitat sa iau pastila si pentru ca nu m-am incadrat in cele 12 ore, am sarit peste ea si am luat pastila duminica seara, pe data de 21.08.2011.
Problema e ca luni dimineata mi-a aparut o sangerare, care nu pare a fi spoting (mentionez ca mai demult mi s-a mai intamplat sa uit o pastila si sa procedez ca acum si ulterior, pana am terminat blister-ul, mi-a aparut posting). Acum, dupa-amiaza, se pare ca aceasta sangerare a incetat.
Ce parere aveti? Ar trebui sa continui cu blister-ul? Sau mai bine sa renunt? Ce ar putea insemna aceasta sangerare? E ceva ingrijorator?
Samabata seara, pe data de 20.08, am uitat sa iau pastila si pentru ca nu m-am incadrat in cele 12 ore, am sarit peste ea si am luat pastila duminica seara, pe data de 21.08.2011.
Problema e ca luni dimineata mi-a aparut o sangerare, care nu pare a fi spoting (mentionez ca mai demult mi s-a mai intamplat sa uit o pastila si sa procedez ca acum si ulterior, pana am terminat blister-ul, mi-a aparut posting). Acum, dupa-amiaza, se pare ca aceasta sangerare a incetat.
Ce parere aveti? Ar trebui sa continui cu blister-ul? Sau mai bine sa renunt? Ce ar putea insemna aceasta sangerare? E ceva ingrijorator?
1 comentarii
folosesc nuvaring de mai bine de un an si in seara asta trebuia sal scot, dar azidimineata mam trezit sangerand.dupa mine e ca mia venit ciclu, e posibil?nu am mai patit asa ceva ast rasp urgent
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon