Anticonceptionale si sangerare

22-08-2011
OtiliaT
Nu este medic/terapeut
OtiliaT
Iau anticonceptionale Karissa de aproximativ 3 ani si jumatate, facand pauzele de 1, 2 luni la un an.
Samabata seara, pe data de 20.08, am uitat sa iau pastila si pentru ca nu m-am incadrat in cele 12 ore, am sarit peste ea si am luat pastila duminica seara, pe data de 21.08.2011.
Problema e ca luni dimineata mi-a aparut o sangerare, care nu pare a fi spoting (mentionez ca mai demult mi s-a mai intamplat sa uit o pastila si sa procedez ca acum si ulterior, pana am terminat blister-ul, mi-a aparut posting). Acum, dupa-amiaza, se pare ca aceasta sangerare a incetat.
Ce parere aveti? Ar trebui sa continui cu blister-ul? Sau mai bine sa renunt? Ce ar putea insemna aceasta sangerare? E ceva ingrijorator?
1 comentarii
0
27-10-2011, ora 21:53
alynaba
Nu este medic/terapeut
alynaba
folosesc nuvaring de mai bine de un an si in seara asta trebuia sal scot, dar azidimineata mam trezit sangerand.dupa mine e ca mia venit ciclu, e posibil?nu am mai patit asa ceva ast rasp urgent
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul