anticonceptionale si voma

buna ziua, iau anticonceptionale logest, ieri am luat pastila la ora 5, iar dimineata la ora 5 dupa 12 ore am vomat din cauza unei indigestii, intrebarea mea este daca pastila de aseara a apucat sa si faca efectul?sau trebuie 7 zile sa ma protejez ?
2 comentarii

trebuie sa scrie pe prospect in caz de varsaturi cum se procedeaza. daca au trecut 12 ore de la ora administrarii AC, nu trebuie sa te protejezi urmatoarele 7 zile, doar daca vomitai dupa 2-5 ore. in 12 ore substantele din comprimat au avut timp sa se absoarba in organism. uita-te pe prospect. trebuie sa fie undeva aproape de sfarsitul prospectului indicatii cu "in caz de varsaturi" sau ceva de genul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 116singulair la copil de 4 ani
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 0problema cu anticonceptionale
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 3probleme la stomac?
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 1stare de lesin, ameteli, senzatie de voma, durere in partea stanga jos
- 0Diaree si senzatie de varsatura ciudata
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 5Gastroduodenita
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
Mai multe informații despre: Voma anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: