anticonceptionale triregol
Am luat anticonceptionale triregol timp de aproximativ 7 ani, nu mai iau din decembrie 2011, intrucat vreau sa raman insarcinata.Le-am luat atata timp pentru ca m-am simtit foarte bine cu ele.In primele 4 luni, de cand nu le-am mai luat, a fost foarte bine, CM regulat, dureri abdominale normale, iar durata 3 zile, in urmatoarele 2 luni mi-a intarziat putin, e vorba de 2, 3 zile, iar luna asta 5 zile..nimic altceva.As dori sa-mi spuneti daca aceste anticonceptionale afecteaza fertilitatea si cam dupa cat timp voi avea sanse sa raman insarcinata, pentru ca am inteles ca trebuie sa treaca ceva timp pana se regleaza cantitatea de hormoni produsi de corp fara aceste anticonceptionale?Va multumesc
2 comentarii
1. Anticonceptionalele nu afecteaza fertilitatea, decat, eventual, ca o reactie adversa. Deocamdata, nu aveti motive sa banuiti ca v-ar fi afectat fertilitatea.
2. Puteţi rămânea deja însărcinată fără riscuri. Anticoncepţionalele pot dăuna numai unei sarcini în curs, dar nu sarcinilor viitoare.
2. Puteţi rămânea deja însărcinată fără riscuri. Anticoncepţionalele pot dăuna numai unei sarcini în curs, dar nu sarcinilor viitoare.
Am inceput sa iau anticonceptionale Tri-regol, la recomandarea medicului ginecolog, bineinteles. As dori sa stiu dupa cate zile de la inceperea primei folii sunt protejata. Azi am luat abia a treia pastila. Mentionez ca nu am mai luat pana in prezent niciun alt fel de anticonceptionale. Multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon