anticonceptionale triregol

14-06-2012
cristina-elena
Nu este medic/terapeut
cristina-elena
Am luat anticonceptionale triregol timp de aproximativ 7 ani, nu mai iau din decembrie 2011, intrucat vreau sa raman insarcinata.Le-am luat atata timp pentru ca m-am simtit foarte bine cu ele.In primele 4 luni, de cand nu le-am mai luat, a fost foarte bine, CM regulat, dureri abdominale normale, iar durata 3 zile, in urmatoarele 2 luni mi-a intarziat putin, e vorba de 2, 3 zile, iar luna asta 5 zile..nimic altceva.As dori sa-mi spuneti daca aceste anticonceptionale afecteaza fertilitatea si cam dupa cat timp voi avea sanse sa raman insarcinata, pentru ca am inteles ca trebuie sa treaca ceva timp pana se regleaza cantitatea de hormoni produsi de corp fara aceste anticonceptionale?Va multumesc
2 comentarii
0
14-06-2012, ora 23:32
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Anticonceptionalele nu afecteaza fertilitatea, decat, eventual, ca o reactie adversa. Deocamdata, nu aveti motive sa banuiti ca v-ar fi afectat fertilitatea.

2. Puteţi rămânea deja însărcinată fără riscuri. Anticoncepţionalele pot dăuna numai unei sarcini în curs, dar nu sarcinilor viitoare.
0
01-11-2012, ora 16:14
Lavinia Casian
Nu este medic/terapeut
Lavinia Casian
Am inceput sa iau anticonceptionale Tri-regol, la recomandarea medicului ginecolog, bineinteles. As dori sa stiu dupa cate zile de la inceperea primei folii sunt protejata. Azi am luat abia a treia pastila. Mentionez ca nu am mai luat pana in prezent niciun alt fel de anticonceptionale. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul