anticonceptionale vs antibiotice

16-08-2014
julia92
Nu este medic/terapeut
julia92
Buna ziua!

Urmez un tratament cu anticonceptionale Yasmin de 2 luni. La a 7-a pastila din blisterul curent am inceput un tratament de 5 zile cu Penincilina. Atat pe timpul tratamentului, cat si 7 zile dupa ce am luat ultimul antibiotic m-am protejat suplimentar.

Din aceasta folie mai am de luat 3 pastile, dupa care intru in perioada de pauza.

Intrebarea mea este : sunt protejata pe timpul pauzei avand in vedere ca am urmat tratamentul cu antibiotice?

Subliniez faptul ca dupa cele 7 zile de protectie supliementara, mai am de luat 3 pastile.

Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
21-08-2014, ora 09:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ julia92

Imi permit sa va atentionez dinainte ca anticonceptionalele provoaca minim un avort timpuriu pe an, fara ca mama sa stie, lucru nementionat de catre ginecologi atunci cand le prescriu. Ori sunt imbecili si neprofesionisti ori si criminali indirecti.
De ce ?
Pentru ca avortul, de orice natura ar fi, produce pe langa aparitia problemelor de sanatate in viata mamei sau a tatalui si probleme financiare in familie, certuri, divorturi, imbolnaviri inexplicabile ale copiilor care se nasc. Deci consecinte deosebit de grave si pe termen lung pentru cuplul respectiv.
Se afla deja printre postarile de anul acesta o doamna pe Forum care a facut un avort normal, a scris pe asta pe Forum. Acesta era primul ei topic. Urmatoarele 10 topicuri pe care le-a scris erau despre neintelegerile care s-au ivit brusc cu partenerul si bolile inexplicabile care s-au declansat ulterior si de care nu putea scapa.

Eu nu inteleg cum dv. ca femeie, acceptati sa ingerati asemenea chimicale care va fac rau ele insele propriului dv. organism. Un partener care v-ar respecta si v-ar iubi cu adevarat nu v-ar impune sa va intoxicati cu asa ceva.

Renuntati la ele. Sa foloseasca prezervativul si nu mai acceptati sa va expuneti sanatatea dv. si a copiilor ce se vor naste.

Eu nu inteleg cum toti barbatii pot sa prosteasca femeile in asa hal. Si de ce femeile se lasa.

Renuntati la anticonceptionale ca va jucati cu focul !

Cititi aici un Topic scris de Mr. Nick si bine documentat in acest sens:

http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul