Anticoncepționale YAS
Buna seara. La sfatul medicului care mi-a recomandat sa schimb Yasmine, este prima luna in care iau anticoncepționale YAS, blister inceput in ziua in care ar fi trebuit sa încep de regula yasmine.
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
Am omis o pastila in sapt 17-24 și obișnuita cu yasmine, am luat-o a doua zi la aceeași ora, împreuna cu cea din ziua respectiva.
Neavând parte de contact sexual, am continuat și am luat și pilulele placebo, deși apăruse o scurgere rosiatica in respectiva sapt și care a dispărut imediat.
Cum procedez acum? Când încep blisterul nou având in vedere nerespectarea regulei in aceasta situație conf prospectului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 5am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
- 3Am uitat o pastila de Mercilon
- 3Am uitat sa iau desorelle 2 zile
- 3am uitat sa incep pastilele
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 10ultima pastila
- 0am uitat pastila 7 din blisterul yasmin
- 1Anticonceptional uitat
- 1Sunt gravida???
- 2Doua drajeuri Logest uitate
- 1Pastila de a doua zi si anticonceptional
- 0Contraceptive.Risc de a ramane gravida daca am uitat pastila dupa contactul sexual.
- 0Contraceptiv pierdut
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 0Marvelone 21
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: