anticonceptionale yasmin
buna ziua. e prima data cand iau anticonceptionale. Iau ac yasmin si prima pilula se ia din prima zi de menstruatie, adica in urma cu 2 zile. De cand am luat pastila, aproape ca s-a oprit si menstruatia...mi-a mai venit decat foarte putin...este normal ? daca nu este normal ce inseamna? sunt putin speriata... va multumesc anticipat
4 comentarii
este normal stai linistita!vei observa k si luna viitoare iti va veni tot asa putin.pastilele te ajuta sa scapi si de dureri dc aveai inainte de ati veni.te scapa d ele dar nu in totalitate.
Am luat si eu Yasmin si dupa o pauza nu stiu daca sa le reincep sau nu. Am avut ceva probleme cu greutatea de la ele. Ginecologul mi-a zis ca e posibil sa nu ma mai ingras daca folosesc inelul vaginal. E mai bun decat Yasmin?
fetelor am si eu o intrebare va rog mult. astazi ar trebui sa incep o noua folie de antinconceptionale yazmin dar as vrea sa le intrup timp de o luna. este posibil sa raman insarcinata daca le intrerup si cu o zi inainte am avut contact sexual sau am fost protejata ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2eficienta anticonceptionalele yasmine
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 1Sunt insarcinata?
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 0Marvelon 21 - efect advers?
- 0Risc de sarcina ?
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Schimbare ora anticonceptionale
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: yasmine menstruatia redusa cantitativ efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: