anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
buna ziua,
iau anticonceptionale yasmin de 5 luni si am observat ca am niste pete maroni pe fata se poate sa fie de la anticonceptionale mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate.
astept un raspuns daca se poate va rog
va multumesc anticipat
iau anticonceptionale yasmin de 5 luni si am observat ca am niste pete maroni pe fata se poate sa fie de la anticonceptionale mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate.
astept un raspuns daca se poate va rog
va multumesc anticipat
5 comentarii
buna ziua
se poate sa fie un efect secundar al anticonceptionalelor mai poate fi de la soare sau de la carenta de fier.
se poate sa fie un efect secundar al anticonceptionalelor mai poate fi de la soare sau de la carenta de fier.
daca mi' venit menstruatia in a 4-a zi de la terminarea foliei si nu a 2a sau a 3a cum ar trebuii. sa imi fac griji..?eu ma gandesc ca inca nu s-a obisnuit corpul cu anticonceptionalele sunt in a3-a luna de cand le iau...ce ziceti?(iau anticonc. yasmine)
nu ar trebui sa iti faci grij si mie imi vine menstruatia in a 4 zi nu este obligatoriu sa iti vina in a 2 sau a 3 zi
Buna seara;Fiica mea ia yasmin de cca 2 ani prescrise de medic pentru chisturi pe ovare, dar de curand am citit ca sunt responsabile pentru decesul subit din cauza unor cheaguri de sange a 23 de femei.Vreau sa va intreb sunt sigure anticonceptionale respective ? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3lipsa menstra
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 3in pauza 7 zile esti protejata?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 3e yasmin potrivit?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 5sunt bune melleva 35?
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 8yasmine interactioneaza cu unele fructe/ceaiuri?
- 4Cand trebuie facuta pauza la tratamentul cu Yasmin
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 17pilula contraceptiva
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 0Anticoncepționale și menstruație prelungita help
Mai multe informații despre: yasmine pete maronii pe fata efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: