anticonceptionale yasmin URGENT
folosesc yasmin de 4 ani, si mi-a crescut pofta de mancare de aproximativ 2 ani, in schimb apetitul sexual s-a diminuat. in timpul pauzei de 7 zile am dureri de cap groaznice, pe care le ameliorez foarte greu si pe termen scurt, deoarece reapar.asi dori raspunsul unui medic, daca se poate. multumesc.
3 comentarii
Intrerupe o perioada Yasmine si observa daca situatia se va ameliora. Poti face contraceptie cu prezervativ sau, daca nu ai de gand sa ai copii in urmatorii ani pune-ti un sterilet. Fa-ti si testele hepatice.Numai bine!
multumesc pentru sfat.M-ati ajutat sa ma decid in privinta renuntarii la anticonceptionale. Am 29 de ani, si sunt fumatoare, de aceea simteam ca ceva nu este bine.Deoarece am deja un baietel de 4 ani, nu m-am gandit sa mai fac curand copii, va rog sa-mi spuneti ce implica punerea unui sterilet? Multumesc.
tot legat de yasmine: luna aceasta am luat deja a doua folie numai k timp de o saptamana le-am luat in sensul sagetilor apoi din neatentie in sens invers? in prospect nu am gasit nimic referitor la acest lucru si nici k pastilele ar avea o compozitie diferita...azi am terminat blisterul...acum ast sa imi vina; este totusi o problema k m luat in sens invers? am obs asta la 7 zile dupa ce am inceput sa le iau invers...si am pastrat sensul pana la sf blisterului...si am avut si contact sexula neprotejat inainte sa vad k am luat pastilele invers..:|
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 4Hepatita A si anticonceptionalele
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 7menstruatia in timpul ac
- 4va rog sa ma ajutati
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 4mod de folosire a unor pastile
- 4Insarcinata sau nu
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 2anticonceptionale luate gresit
- 0anticonceptionale yasmine
- 2Administrare greșita karissa 28
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: