anticonceptionale yasmin URGENT
folosesc yasmin de 4 ani, si mi-a crescut pofta de mancare de aproximativ 2 ani, in schimb apetitul sexual s-a diminuat. in timpul pauzei de 7 zile am dureri de cap groaznice, pe care le ameliorez foarte greu si pe termen scurt, deoarece reapar.asi dori raspunsul unui medic, daca se poate. multumesc.
3 comentarii
Intrerupe o perioada Yasmine si observa daca situatia se va ameliora. Poti face contraceptie cu prezervativ sau, daca nu ai de gand sa ai copii in urmatorii ani pune-ti un sterilet. Fa-ti si testele hepatice.Numai bine!
multumesc pentru sfat.M-ati ajutat sa ma decid in privinta renuntarii la anticonceptionale. Am 29 de ani, si sunt fumatoare, de aceea simteam ca ceva nu este bine.Deoarece am deja un baietel de 4 ani, nu m-am gandit sa mai fac curand copii, va rog sa-mi spuneti ce implica punerea unui sterilet? Multumesc.
tot legat de yasmine: luna aceasta am luat deja a doua folie numai k timp de o saptamana le-am luat in sensul sagetilor apoi din neatentie in sens invers? in prospect nu am gasit nimic referitor la acest lucru si nici k pastilele ar avea o compozitie diferita...azi am terminat blisterul...acum ast sa imi vina; este totusi o problema k m luat in sens invers? am obs asta la 7 zile dupa ce am inceput sa le iau invers...si am pastrat sensul pana la sf blisterului...si am avut si contact sexula neprotejat inainte sa vad k am luat pastilele invers..:|
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa o pauza cand trebuie luata pilula?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 6contraceptivele si medicamentele
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 5sarcina peste contraceptive
- 4au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
- 12pot ramane insarcinata?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 4Ce sa fac?
- 1Yasmine, un chist hemoragic si un endometriom
- 0nu stiu ce tip de contraceptive
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: