Anticonceptionalele Logest si menstruatia!

16-05-2012
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Buna! am inceput sa iau anticonceptionale logest de 6 luni pana acum o luna totul a fost in regula nici un simptom menstruatia a venit la timp insa de luna trecuta sa schimbat... dupa terminarea celor 21 de pastile nu mi-a venit decat un lichid maroniu (ma scuzati de detalii) vreo 3 zile in cantitati mici si dupa pauza de 7 zile am continuat cu pastilele. problema este ca si in momentul acesta sunt in a treia zi de pauza si nu mi sa instalat nici acum menstruatia decat acel lichid de vreo doua zile ce ar putea fi e posibila o dereglare sau o sarcina desi pastilele le-am luat exact cum trebuie... va rog mult daca puteti sa-mi spuneti cauza sau sa-mi dati un sfat ce sa fac pana cand voi merge la doctor!
1 comentarii
0
17-05-2012, ora 11:35
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Anticonceptionalele scad menstruatia, atat ca flux cat si ca numar de zile. Frecvent, cu timpul, aceasta scadere poate fi pana spre zero. In realitate, nici nu este vorba de o menstruatie adevarata, ci de o sangerare data de oprirea anticonceptionalelor.

Eu nu recomand nimanui anticonceptionale, din cauza reactiilor adverse, dintre care cea observata este cea mai usoara. Dar, daca doriti sa continuati, atunci trebuie sa aveti in vedere ca simptomele descrise sunt comune.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul