Anticonceptionalele milligest urgenta!!!!

01-04-2010
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Buna! Am si eu o nelamurire daca m-ati putea ajuta cat mai repede...am inceput sa iau AC milligest pt prima data din prima zi a menstruatiei, au trecut deja 8 zile si menstruatia sa terminat dar nu de tot mai am ceva scurgeri maronii sau rosii dar putine si sanii umflati si durerosi ca simptomele de fapt normale dinaintea menstruatiei... intrebarea mea este daca e normal sau e ceva grav si ar trebui sa nu le mai iau... nu m-as duce chiar acum la doctor poate dupa sarbatori.. va rog sa ma ajutati..mersi mult.O seara placuta!
3 comentarii
0
02-04-2010, ora 00:24
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probleme cu mici sangerari ("spotting") sunt comune in primele 3 luni de utilizare a anticonceptionalelor, fapt care, de regula, nu impune intreruperea lor. Mai serioasa este problema su sanii. Daca persista, ar fi bine sa luati in calcul schimbarea metodei contraceptive. Luati o decizie la sfarsitul foliei, deoarece nu este bine sa intrerupeti anticonceptionalele decat la sfarsitul unei folii odata incepute.
0
02-04-2015, ora 23:24
raluca992
Nu este medic/terapeut
raluca992
Buna seara! Ma scuzati de deranj! Prima zi de menstruatie a fost vineri, iar azi am inceput anticonceptionale Milligest. Trebuie sa astept 7-8 zile pentru a fi protejata sau le intrerup si le iau in prima zi a menstruatiei viitoare? Multumesc!
0
07-04-2015, ora 11:19
anca iures
Nu este medic/terapeut
anca iures
Buna ziua !! Ma numesc Anca am 38 de ani si folosesc anticonceptionale de cativa ani buni. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa raman insarcinata in acelasi timp ce am luat si anticonceptionale si daca fatul poate fi afectat deaorece eu am continuat sa le iau. Pot sa va spun ca ciclul menstrual mi a venit exact dupa ce am terminat de luat pilulele dar ca imi este f rau am simptome ce ma duce cu gandul la o posibila sarcina. Voma, dureri de stomac, nu pot sa mannac orice...si etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul