anticonceptionalele pot influenta menstruatia si dupa oprirea lor?

17-10-2007
shanty
Nu este medic/terapeut
shanty
Buna ziua!
situatia ar fi urmatoarea: am utilizat anticonceptionale vreo 2 ani, dupa care le-am oprit (la sfarsitul foliei). timp de cca. 3 luni nu am avut deloc menstruatie, dupa care a inceput sa imi vina regulat, dar fffff putin (folosesc protejslip) si de culoare maronie, si asa e de 2 ani jumatete, de cand nu mai iau. acum vreau sa am un bebe, si se cam lasa asteptat. intrebarea ar fi daca este vreun motiv de panica si daca trebuie sa fac ceva in legatura cu menstruatia. mentionez ca am fost la 2 controale ginecologice (care mi s-au parut foarte sumare) si mi-au zis ca nu-i nici o problema (una s-a multumit sa imi spuna sa stau fara grija, ca nu sunt insarcinata!!!).
1 comentarii
0
21-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este probabil vorba de o sterilitate la dv, care poate fi sau nu în legătură cu consumul de contraceptive. Este necesar să mergeţi la medicul dv.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul