anticonceptionalele? reactii adverse..??
Buna! am luat luna aceasta pt prima data AC si de atunci am sanii umflati durerosi, dureri jos ca in timpul menstruatie si in plus de vreo 4 zile urinez des se poate sa-mi provoace aceste reactii AC sau e vorba de altceva? daca a mai avut cineva asemenea reactii va rog sa-mi spuneti si ce ati facut? sunt normale ? va rog raspundeti-mi cat mai repede o zi buna!
2 comentarii
Urinarea frecventa nu este cunoscuta ca fiind o reactie adversa a anticonceptionalelor, probabil ca e un fenomen independent. Celelalte sunt reactii adverse comune, mai ingrijoratoare fiind sanii umflati si durerosi. Daca fenomenul se mentine, va recomand sa intrerupeti pilulele la sfarsitul foliei si sa schimbati metoda contraceptiva.
Buna! Am si eu o nelamurire, am luat o luna de zile microgynon, la recomandarea doctorului, apoi mi'a venit menstruatia, am inceput a doua folie, am luat 12 pastile dupa care le'am intrerupt, ma simteam ft rau de la ele.am tot asteptat ca poate se obisnuieste corpul meu cu ele si ma voi simtii mai bine dar degeaba, aveam niste dureri groznice jos, ca in perioda menstruatiei si stari de voma in fiecare dimineata... Si la 5 zile dupa ce le'am intrerupt mi'a venit din nou menstruatia, e normal sa'mi vina din nou dupa ce le'am intrerupt? M'am cam speriat :(. Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon