Anticonceptionalele si antibioticele
Buna seara!
Am luat anticonceptionale karissa timp de un an si ceva, apoi am luat o pauza de cateva luni si le-am reinceput. Totul la sfatul medicului, bineinteles.
Nu am avut niciodata probleme pe parcursul administrarii lor in tot acest timp.
Saptamana trecuta am luat un antibiotic puternic datorita unor probleme oftalmologice si astazi am observat niste scurgeri maronii. Sunt putin ingrijorata, intrucat nu m-am mai confruntat cu o asemenea situatie pana acum. Sunt in a doua saptamana de anticonceptionale. Tin sa precizez ca am terminat antibioticul in aceasta saptamana-marti.
Nu imi pot contacta doctorul deoarece este sambata seara. Aceeasi problema se aplica si maine, fiind duminica.
Intrebarea mea este urmatoarea: sa continui cu administrarea anticonceptionalelor sau sa le intrerup?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc frumos!
Am luat anticonceptionale karissa timp de un an si ceva, apoi am luat o pauza de cateva luni si le-am reinceput. Totul la sfatul medicului, bineinteles.
Nu am avut niciodata probleme pe parcursul administrarii lor in tot acest timp.
Saptamana trecuta am luat un antibiotic puternic datorita unor probleme oftalmologice si astazi am observat niste scurgeri maronii. Sunt putin ingrijorata, intrucat nu m-am mai confruntat cu o asemenea situatie pana acum. Sunt in a doua saptamana de anticonceptionale. Tin sa precizez ca am terminat antibioticul in aceasta saptamana-marti.
Nu imi pot contacta doctorul deoarece este sambata seara. Aceeasi problema se aplica si maine, fiind duminica.
Intrebarea mea este urmatoarea: sa continui cu administrarea anticonceptionalelor sau sa le intrerup?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc frumos!
2 comentarii
Continuati cu anticonceptionalele. Folositi o metoda contraceptiva suplimentara pana la ciclul urmator (prezervativ)
Update: acele scurgeri maronii s-au transformat in sangerari
Multumesc frumos pentru raspuns. O sa continui sa le iau.
Multumesc frumos pentru raspuns. O sa continui sa le iau.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 1efecte in cazul interactiunii cu antibioticele
- 5Anticonceptionale vs. antibiotice?
- 1E anulat anticonceptionalul de antibiotic ?
- 2anticonceptionale si antibiotice locale
- 22anticonceptionale si antibiotice-parerile unui medic
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 2antibiotice vs yasmin
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 4milligest si antibioticele
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 5antibioticele zinnat interactioneaza cu anticonceptionalele Yasmin?
- 1Despre intarzierea ciclului menstrual
- 0Augmentin interactioneaza cu escapelle
- 1Karissa + Cuminol.
- 1Logest + tratamentul cu antibiotic
- 3Yasmine cu antibiotic
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele