Anticonceptionalele si antibioticele
As dori sa stiu daca antibioticele diminueaza efectele anticonceptionalelor... mai exact daca in cazul unui tratament cu laurina se administreaza ofloxacina, cu toate ca in prospectul anticonceptionalelor mentionate nu este pomenit acest tip de antibiotic, este diminuat sau chiar redus efectul de contraceptie al pilulelor? cat timp este nevoie de protectie contraceptiva suplimentara, in timpul administrarii anticonceptionalelor si 7 zile dupa, sau toata luna (pana la terminarea foliei)?
Multumesc.
Multumesc.
4 comentarii
UNELE antibiotice scad efectul contraceptiv. Ofloxacina nu face parte din aceasta categorie.
Buna!
Va rog sa imi spuneti daca antibioticele AZITROMICINA reduc efectul contraceptivelor? Mentionez ca iau Milligest, iar azitromicina imi este recomandata in felul urmator: cate una pe zi timp de 3 zile, iar apoi pauza o saptamana. Tratament prescris timp de o luna.
Astept raspunsul medicului.
Multumesc anticipat!
Va rog sa imi spuneti daca antibioticele AZITROMICINA reduc efectul contraceptivelor? Mentionez ca iau Milligest, iar azitromicina imi este recomandata in felul urmator: cate una pe zi timp de 3 zile, iar apoi pauza o saptamana. Tratament prescris timp de o luna.
Astept raspunsul medicului.
Multumesc anticipat!
Si eu folosesc Marvelon 21 si trebuie sa incep un tratament cu Codeina. Voi mai fi protejata in aceasta perioada?
Cefuroxim scade efectul anticonceptionalelor Karissa si ar trebui sa ma protejez suplimentar 7 zile dupa terminarea antibioticului? Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3CIPROFLOXACINA vs anticonceptionale
- 10MOLDAMIN SI YASMIN - compatibile?
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 3augmentin 1g vs yasmin
- 3anticonceptionale-antibiotice
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 2Antibiotic vs Diane 35 Urgent !!
- 4urgent un sfat va rog anticoceptionale
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 0antibioticul azitrox si anticonceptionalele
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 0Astept un raspuns concret!
- 0Anticonceptionale, antibiotice si ovulatie.
- 2Anticonceptionale si Ciprofloxacina
- 2Antibiotice in perioada de pauza a anticonceptionalelor - reducere a eficientei?
- 0Anticonceptionale Logest+antibiotic Augmentin (amoxicilina)
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele