Anticonceptionalele si antibioticele

05-11-2011
ciserioana
Nu este medic/terapeut
ciserioana
Stimati Domni Doctori.Am o intrebare.Iau anticonceptionale Yasmin de 1 an, si am luat antibiotice, acum vreo doua saptamani pentru ca am avut o extractie de masea.Am terminat tratamentul cu antibiotice luni, 31.10 2011.Tot in acest timp am luat anticonceptionalele normal, dupa program.Va rog sa-mi spuneti cand ma pot baza doar pe anticonceptionale, fara a fi nevoie de o contraceptie suplimentara, deoarece in timpul antibioticelor am folosit si anticonceptionale si o a doua metoda de contraceptie?

Va multumesc frumos

PS...Mentionez ca am luat Klacid ca si antibiotic si oxacilina
3 comentarii
0
05-11-2011, ora 16:12
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa ultima pastila de antibiotic nu mai era cazul sa te protejezi suplimentar.Daca si acum esti cu protectie contraceptiva suplimentara, gata, intrerupe, e deajuns, te poti baza doar pe Yasmin.
0
05-11-2011, ora 16:53
ciserioana
Nu este medic/terapeut
ciserioana
Va multumesc doamna Doctor.Am auzit ceva zvonuri cum ca dupa incetarea tratamentului de antibiotice, trebe luata o masura suplimentara de contraceptie timp de o saptamana...De aceea am postat aceasta intrebare.
Va multumesc frumos
0
03-03-2016, ora 21:25
Steph
Nu este medic/terapeut
Steph
Bună seara, iau anticonceptionale yas min de aproape un an, acum 2 zile am avut contact neprotejat cu iubitul meu Am bronşita şi trebuie să iau amoxicilina iar astăzi e ultima zi din pastila anticonceptiva de mâine urmează săptămână de pauză urmată de menstruaţie dacă incep să iau amoxicilina e vreun risc de a rămâne însărcinată? Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul