Anticonceptionalele si antibioticele
Stimati Domni Doctori.Am o intrebare.Iau anticonceptionale Yasmin de 1 an, si am luat antibiotice, acum vreo doua saptamani pentru ca am avut o extractie de masea.Am terminat tratamentul cu antibiotice luni, 31.10 2011.Tot in acest timp am luat anticonceptionalele normal, dupa program.Va rog sa-mi spuneti cand ma pot baza doar pe anticonceptionale, fara a fi nevoie de o contraceptie suplimentara, deoarece in timpul antibioticelor am folosit si anticonceptionale si o a doua metoda de contraceptie?
Va multumesc frumos
PS...Mentionez ca am luat Klacid ca si antibiotic si oxacilina
Va multumesc frumos
PS...Mentionez ca am luat Klacid ca si antibiotic si oxacilina
3 comentarii
Dupa ultima pastila de antibiotic nu mai era cazul sa te protejezi suplimentar.Daca si acum esti cu protectie contraceptiva suplimentara, gata, intrerupe, e deajuns, te poti baza doar pe Yasmin.
Va multumesc doamna Doctor.Am auzit ceva zvonuri cum ca dupa incetarea tratamentului de antibiotice, trebe luata o masura suplimentara de contraceptie timp de o saptamana...De aceea am postat aceasta intrebare.
Va multumesc frumos
Va multumesc frumos
Bună seara, iau anticonceptionale yas min de aproape un an, acum 2 zile am avut contact neprotejat cu iubitul meu Am bronşita şi trebuie să iau amoxicilina iar astăzi e ultima zi din pastila anticonceptiva de mâine urmează săptămână de pauză urmată de menstruaţie dacă incep să iau amoxicilina e vreun risc de a rămâne însărcinată? Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon