anticonceptionalele si rana pe col

Buna ziua.Am fost la doctor pentru a imi recomanda anticonceptionalele potrivite si mi-a descoperit o rana pe col foarte mica, pe care a zis sa o tinem sub observatie.Testul Papanicolau a iesit foarte bine, insa a zis ca nu e bine sa iau anticonceptionale cu rana pe col.
Nu imi doresc o sarcina si as vrea sa stiu daca se pot lua totusi anticonceptionale cu rana pe col?este recomandat sa mai consult un doctor?
astept un sfat
Nu imi doresc o sarcina si as vrea sa stiu daca se pot lua totusi anticonceptionale cu rana pe col?este recomandat sa mai consult un doctor?
astept un sfat
1 comentarii

Buna. Eu am rana pe col si iau de multi ani anticonceptionale. Te rog mult, daca ai mai aflat ca in legatura cu acest lucru, imi poti spune si mie? Multumesc!
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 5ajutor pt o rana pe col
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 3rana pe col vb sa faci dragoste (?)
- 1logest si anestezia stomatologica
- 2anticonceptionale si diaree:((raspuns urgent
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 3sucul de portocale vs AC
- 2Dimensiuni Rana col
- 1Dupa cat timp trebe sa renunt la anticonceptionale?
- 3anticonceptionale Yaz?
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 4Rana pe uter... de la ce apare?
- 1urgent un raspuns va rog mult de tot
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 5Boli favorizate de pilula
- 1Ovule dupa colposcopie
Mai multe informații despre: Rana pe col anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: