Anticonceptionalele... + simptome de sarcina

Buna seara.Am început sa iau rigevidon in ultima zi de ciclu (7zi) la ora 12 ziua.Seara am avut relaţii sexuale cu soţul si nu am folosit prezervativul.Au trecut 2 saptamâni si am stare de voma si o durere de sâni suportabila.Este posibila o sarcina?multumesc
2 comentarii

Da, este posibila o sarcina, deoarece nu erati inca sub protectie contraceptiva. In conditiile aratate, protectia se instaleaza pe deplin incepand cu a 8-a pilula.
Pe de alta parte, rigevidonul relativ frecvent poate da el insusi o senzatie de tensiune in sani si, uneori (un pic mai rar), greturi.
Lasati sa mai treaca 3 zile si faceti un test de sarcina pentru a fi sigura ca nu sunteti insarcinata.
Pe de alta parte, rigevidonul relativ frecvent poate da el insusi o senzatie de tensiune in sani si, uneori (un pic mai rar), greturi.
Lasati sa mai treaca 3 zile si faceti un test de sarcina pentru a fi sigura ca nu sunteti insarcinata.

Buna seara.Daca ar fi sa păstrez acest copil, ar ieşi cu probleme de sănătate din cauza anticonceptionalelor?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 28Augmentin - cate zile?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 4test de sarcina
- 7duphaston
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 9Sunt gravida?
- 0am ramas insarcinata?
- 2Posibila sarcina
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 0Risc de sarcina ?
- 4sunt insarcinata?
- 0Menstruatie sau nu
- 0Ce părere aveți despre antibioticul Metronizadol?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: