anticonceptionalele YAZ

26-08-2009
ana yoyo
Nu este medic/terapeut
ana yoyo
am luat timp de doi ani Loette dar apoi doctorul a spus k pot sa continui cu Yaz sau Yasmin., asadar am inceput sa iau Yaz...dar am citit in prospect k trebuie luat in prima zi a menstruatiei iar eu l am luat dupa o saptamana dupa ce mi a trecut...ce s afac? iau in continuare si ma protejez suplimentar in primele 7 zile de cand am luat prima pastiluta? isi fac efectul apoi in mod normal? adik dupa primele 7 zile in care ma protejez pot sta linistita k si fac efectul? sunt la prima folie de yaz...trebuie s ama protejez suplimentar si in primele 4 zile in care iau pastilutele albe placebo? isi fac pastilutele roz efectul luna asta chiar dak nu le am luat in timpul menstruatiei?
2 comentarii
0
27-08-2009, ora 00:14
symonact89
Nu este medic/terapeut
symonact89
si eu iau anticonceptionale yaz si nu isi fac efectul numai daca ai fi luat in prima zi de menstruatie isi faceau efectul imediat, sau daca luai intre zilele 2-5 ale menstruatie insa trebuiasa folosesti o alta medota de contraceptie in prima sapt, deoarece isi faceau efectul numai dupa 7 zile de la luarea lor. sper ca ai inteles si iti va fi de folos, grija mare
0
29-08-2009, ora 12:32
Diana10
Nu este medic/terapeut
Diana10
ana yoyo eu zic k sa iei in continuare yasmin dar sa te si protejezi dak intretii in acest timp relatii sexuale ;)
ai grija k dak nu te protejezi s-ar putea sa ramai gravida
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul