anticonceptionalele YAZ
am luat timp de doi ani Loette dar apoi doctorul a spus k pot sa continui cu Yaz sau Yasmin., asadar am inceput sa iau Yaz...dar am citit in prospect k trebuie luat in prima zi a menstruatiei iar eu l am luat dupa o saptamana dupa ce mi a trecut...ce s afac? iau in continuare si ma protejez suplimentar in primele 7 zile de cand am luat prima pastiluta? isi fac efectul apoi in mod normal? adik dupa primele 7 zile in care ma protejez pot sta linistita k si fac efectul? sunt la prima folie de yaz...trebuie s ama protejez suplimentar si in primele 4 zile in care iau pastilutele albe placebo? isi fac pastilutele roz efectul luna asta chiar dak nu le am luat in timpul menstruatiei?
2 comentarii
si eu iau anticonceptionale yaz si nu isi fac efectul numai daca ai fi luat in prima zi de menstruatie isi faceau efectul imediat, sau daca luai intre zilele 2-5 ale menstruatie insa trebuiasa folosesti o alta medota de contraceptie in prima sapt, deoarece isi faceau efectul numai dupa 7 zile de la luarea lor. sper ca ai inteles si iti va fi de folos, grija mare
ana yoyo eu zic k sa iei in continuare yasmin dar sa te si protejezi dak intretii in acest timp relatii sexuale ;)
ai grija k dak nu te protejezi s-ar putea sa ramai gravida
ai grija k dak nu te protejezi s-ar putea sa ramai gravida
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale