anticonceptionalu se poate intrerule mai repede?
iau anticonceptionale yasmin, si pe data de 16 iau ultima pastila si dupa cateva zile trebuie sa imi vina menstruatia, dar problema ii ca pe 16 vine sotul meu acasa si nu sta decat 7 zile, as putea sa intrerup pastila cu o satamana mai repede ca sa imi vina ciclul mai repede si sa o reiau din nou normal?dar daca se poate cand incep sa iau pastila o iau in prima zi de ciclu sau o iau in a 8 zi?va rog sa-mi raspundeti.multumesc
2 comentarii
mai degraba uneste 2 folii. adica dupa folia asta nu mai face pauza aia de 7 zile si continua cu o noua folie. astfel vei fi si protejata. daca intrerupi folia dupa doar 2 saptamani nu vei mai fi protejata.
Aa ok mersi mult.dar mai am o întrebare. Dacă se întâmplă să uit sa iau o pastila(in cazul in care iau 2 folii una dupa alta fara sa fac pauza de 7 zile)şi am contact sexual se poate sa rămân însărcinată?mulţumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 4Hepatita A si anticonceptionalele
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 3nelamurire la anticonceptionale
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 4Logest
- 10o pastila minus
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 1pilula 21
- 2anticonceptionale
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor