anticorpi anti-HBe

25-08-2009
momo
Nu este medic/terapeut
momo
Imi poate spune cineva ce inseamna TEST-anticorpi anti HBe REZULTAT-2, 47 VALORI NORMAL-negativ
3 comentarii
0
26-08-2009, ora 19:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Aparitia anticorpilor anti HBe circulanti arata o evolutie favorabila a unei hepatite B. Prezenta in ser a anticorpilor anti HBe, iar ca marker specific prezenta AgHBs este similara cu faza in care infectivitatea sangelui scade, leziunile hepatice retrocedeaza, infectia devenind inactiva.Dar aceasta faza , aparent linistita, poate fi intrerupta de reactivari spontane, asemenea hepatitei acute.Deci fii atent la regimul alimentar si la efortul fizic.Mergi cu analiza la medicul infectionist care te are in evidenta.Numai bine!
0
27-08-2009, ora 11:17
momo
Nu este medic/terapeut
momo
Multumesc de raspuns. M-ai am o intrebare: am fost vaccinat anti hepatita B in anul 2004.Mi-am facut Antigen Hbs cu rezultat negativ.Se poate ca anticorpii Hbe=2, 47 sa fie din cauza vaccinului??????
0
27-08-2009, ora 20:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Prin vaccinare e stimulata imunitatea si productia de anticorpi, existand, astfel, un risc scazut de infectiozitate.Cred ca este posibil.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici