Anxietate
Bună seara de un an de zile problema mea legata de anxietate pare ca nu vrea sa cedeze..probabil am mai postat..acum 1 an am fumat dintr-o tigare electronica si dupa câteva minute aveam stări de leșin palpitații nod în gât bla bla bla..aceste simptome fizice eu trecut în mare parte..uneori doar simt o slăbiciune în picioare o mica ameteala si greata..analize am făcut acum câteva luni înainte să vin în Franta sa muncesc..si au ieșit oke..am început câteva sedinte psihologice.si parca incepuse bine pana când azi când m-am lovit de un iluminator stradal nefiind atent..o lovitura banala nu am dureri nu nimic dar care mi-a accentuat starea de anxietate din nou pana la 100% din cauza acelei lovituri sa nu fac un cheag de sange la cap sa tot așa..mai am de stat 3 luni pana ajung acasă dar pur si simplu simt ca cedez psihic..pur si simplu nu imi mai pot controla gândurile...
1 comentarii
Buna ziua,
Incercati sa faceti psihoterapie online, daca nu puteti merge fizic la un psihoterapeut! Anxietatea si atacurile de panica pot fi foarte chinuitoare, de aceea este bine sa faceti ceva pentru a o trata. Daca simtiti nevoia de medicatie, puteti merge si la un psihiatru care sa va recomande o schema de tratament, pe care il puteti lua in paralel cu psihoterapia, pana simtiti ca sunteti ok si puteti renunta la medicament.
Multa sanatate si curaj, ca se poate !
Incercati sa faceti psihoterapie online, daca nu puteti merge fizic la un psihoterapeut! Anxietatea si atacurile de panica pot fi foarte chinuitoare, de aceea este bine sa faceti ceva pentru a o trata. Daca simtiti nevoia de medicatie, puteti merge si la un psihiatru care sa va recomande o schema de tratament, pe care il puteti lua in paralel cu psihoterapia, pana simtiti ca sunteti ok si puteti renunta la medicament.
Multa sanatate si curaj, ca se poate !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica