Anxietate

22-06-2019
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Acum cateva zile a început să se infunde ba o ureche ba alta, dupa care am citit pe internet si am dat de anumite postari de tinitus tiuit in urechi, de atunci parca am si eu aceeasi problema, nu pot sa adorm noaptea mi se pare ca aud in permanenta un sunet, merg pe strada si aud orice sunt cu urechile ciulite la maxim. Vreau sa va spun ca anxietate am de câțiva ani dar am ajuns sa duc o viață foarte Ok practic nu o m ai simteam până acum.m am speriat crezând ca am tinutus care am.inteles ca nu se vindeca...un sfat va rog
5 comentarii
0
22-06-2019, ora 15:50
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Sunt foarte tare focusat pe sunetul urechilor, atent la orice...nu pot să mă relaxez :(
0
23-06-2019, ora 07:40
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața v ar fi de ajutor un consult psihiatric și evaluare psihologică!
0
23-06-2019, ora 18:23
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E nevoie mai întâi să vedeți dacă nu-i o cauză medicală, prin urmare mergeți întâi la ORL, iar dacă nu-i o problemă medicală consultați psihiatru și psiholog.De multe ori tinitusul poate apărea și de la infecții ale urechii sau probleme circulatorii
0
23-06-2019, ora 20:56
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Va multumesc frumos pentru raspuns, sincer sa fiu eram la pământ, mi am revenit singur 95 la suta pot sa zic, am uitat de anxietate, plecam peste tot... am pățit problema ca se infunda urechile care nu se m ai infunda, dar am citit eu pe internet despre tinitus si sunt foarte obsedat acum ca aud ceva :) sper cu terapie cognitiv comportamentală sa pot sa depășesc. Imi este frica de acele pastile
0
23-06-2019, ora 20:57
Roberto993
Nu este medic/terapeut
Roberto993
Sper sa ma învețe să nu m ai fiu asa panicat pe ce aud sa ma relaxez si sa trec peste
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul