Anxietate. Mereu am senzatia foarte ciudata ca totul este ireal ca eu nu sunt eu

02-11-2020
Iasmina123456789
Nu este medic/terapeut
Iasmina123456789
Buna ziua sunt prim oara pe acesti site am o problema mare si v as ruga daca cineva are caleasi stari sa imi spuneti ce aveti.Totul a inceput aproximativ 3 ani cand am avut primul atac de panica intrun supermarket am ametit dintr o odata si am simtit nevoia ca trebuie sa ies afara.Acuma in prezent starea mea e foarte urata nu imi pot imagina ce pot avea.Am fost la psihiatru acum 2 saptamani si urmez un tratament cu xanax de 0, 25 si cipralex cate 1 pe zi.Am mers pentru ca sinteam ca numai pot faceam atacuri de panica des dar mai grav nu mai pot merge niciunde mie firca si cand ies pana la magazin parca totul in jurul meu vad ciudat si simt ca ma lasa picioarele si ca pic jos. Mereu am senzatia foarte ciudata ca totul este ireal ca eu nu sunt eu nu pot explica dar simt ca si cum as muri mereu cred ca daca pic lesin ajung la spital.Am senzatii ca totul in jurul meu e ireal eu numai pot face nimic.Ar putea fi ceva grav.Va multumesc si sper sa imi raspundeti.Analizele la sange le am facut sunt perfecte
5 comentarii
0
03-11-2020, ora 12:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Intrati pe Grupul Depersonalizare si derealizare pe Facebook.
0
03-11-2020, ora 22:07
Iasmina123456789
Nu este medic/terapeut
Iasmina123456789
Dar stiti ce ar putea fi? Am ceva grav?
3
03-11-2020, ora 22:54
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Iasmina, e anxietate puternica nimic altceva ! Poti si chiar trebuie sa iei lpt inceput 2-3 doze de anxiolitic pe zi ! Dupa ce te mai linistesti putin cauta sa ajungi la un psiholog bun, cu rezultate in tratarea anxietatii !
0
03-11-2020, ora 23:32
Iasmina123456789
Nu este medic/terapeut
Iasmina123456789
Vai, ma linisteste cand aud ca nu e boala grava sau uneori ma gandesc da fara sa vreau ca poate mor de accea am simptomele astea sper sa treaca
1
05-11-2020, ora 23:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxietate cu depersonalizare. Nu se moare din asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul