Anxietate?
Bună ziua,
Incep prin a spune ca sunt studenta în anul terminal și ma confrunt cu anumite stări psihice destul de deranjante, în sensul ca simt ca nu pot face fata la nimic, toate lucrurile ma copleșesc, am stări de plâns interminabile, frica de eșec, amețeli, insomnii, nu am pofta de mâncare și lista poate continua. Întrebarea mea este următoarea, ce as putea avea de fapt și cum as putea trata starea mea, țin sa menționez faptul ca am folosit, la prescrierea medicului, paxetin și am luat cate 1/4 zilnic însă simt ca nu își face nici un efect, ce ar trebui sa fac în continuare?
Incep prin a spune ca sunt studenta în anul terminal și ma confrunt cu anumite stări psihice destul de deranjante, în sensul ca simt ca nu pot face fata la nimic, toate lucrurile ma copleșesc, am stări de plâns interminabile, frica de eșec, amețeli, insomnii, nu am pofta de mâncare și lista poate continua. Întrebarea mea este următoarea, ce as putea avea de fapt și cum as putea trata starea mea, țin sa menționez faptul ca am folosit, la prescrierea medicului, paxetin și am luat cate 1/4 zilnic însă simt ca nu își face nici un efect, ce ar trebui sa fac în continuare?
3 comentarii
Buna. Antidepresivul isi face efectul dupa 2-4 saptamani de tratament. Doza de 1/4 este prea mica. Trebuie sa ajungeti la o pastila intreaga. Efect dupa o luna. Asa functioneaza antidepresivele.
Din ce descrieți pare un sindrom anxios-depresiv. Dacă vreți rezultate mai rapide, încercați să urmați și psihoterapie cognitiv-comportamentală concomitent cu medicația. Comunicați psihiatrului orice schimbare de dispoziție și aveți răbdare ca medicamentele să-și facă efectul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Anxietate, neincredere in mine, griji.
- 29Tratament fibromialgie (anxietate generalizata?)
- 4anxietate cu manifestari psihosomatice
- 14Distonie neurovegetativa; anxietate; atacuri de panica?
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 15Anxietate sau dereglari hormonale?
- 3Gastrita sau doar anxietate?
- 5Stare de greata continua de 2 zile
- 15Cum sa scap de atacuri de panica si anxietate ?
- 19Anxietate sau altceva?
- 1Presiune in cap.lipsa de concentrare.
- 1terminat fizic :(
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 10Despre anxietate
- 2Extrasistole ventriculare
- 6Despre anxietate
- 5Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 12Anxietate generalizata ! Vreau sa fiu ca inainte!!!0
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: