anxietate, atacuri de panica | Forumul Medical ROmedic

anxietate, atacuri de panica

13-05-2007
mateescu maria
Nu este medic/terapeut
mateescu maria
ce medicamente si produse naturale se utilizeaza in aceste boli?
6 comentarii
0
14-05-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Pentru anxietate & atacuri de panica cea mai eficienta este vizita la un psihoterapeut cu experienta.
Impreuna puteti stabili care este cea mai scurta si mai sigura cale pentru dvs.

Succes,
Andrei
0
20-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Fara reteta:sedatifPC, vitaminaB, diverse pastile si ceaiuri de la Plafar si cu reteta:Nitrazepam, Seroxat, Xanax.Sunt o gramada de medicamente insa nu stiu cat de bune sunt rezultatele, medicii experimenteaza pe persoane, fara mila si te poti trezi cu efecte adverse f.neplacute dar am auzit ca reflexoterapia da rezultate bune in multe afectiuni psihice!Succes
0
11-06-2007, ora 00:00
ramona cristiana
Nu este medic/terapeut
ramona cristiana
Maria, eu am atacuri de panica si totodata agorafobie. Am icercat multe tratamente;boala declansata de vreo 6ani dar mai accentuata este de 4 ani, pina am inteles exact despre ce e vorba.Acum nu mai folosesc sedative asa cum foloseam in urma cu 3-4 ani pentru ca au efecte negative grave. incearca cu ceva usor dar cu prescriptia unui medic bun.SANATATE
0
22-10-2007, ora 00:00
soulfly
Nu este medic/terapeut
soulfly
eu am de 5 ani boala aceasta de 3 luni fac tratament cu xeroxat si lexotam la inceput.acum i-au seroxat si rivotril.Daca a meritat?sincer nu.La inceput mi-a fost mai bine, acum am iar acele stari.Citesc pe net tot felul de sfaturi dar cel mai bun sfat iti va da un doctor bun.
0
01-12-2007, ora 00:00
alexia s.
Nu este medic/terapeut
alexia s.
Buna! Nu credeam ca exista un loc in care sa aflu atat de multe raspunsuri la problema mea...Si eu fac parte din categoria celor care au atacuri de panica in spatii inchise sau din contra in spatii foarte mari. Aceste fobii mi s-au declansat dupa ce am tras o sperietura groaznica cand am facut operatia de apendicita, mi-a fost f frica ca nu o sa pot respira. Mi-e f greu sa merg cu mijloacele de transport in comun, metrou, tren, mai ales singura, pentru ca am impresia ca ma sufoc, ca o sa lesin si nimeni nu o sa ma ajute. E f greu dar am speranta ca voi reusi sa trec peste, la un moment dat! Sfaturile voastre imi sunt de mare ajutor.
0
16-12-2009, ora 13:25
marco002400
Nu este medic/terapeut
marco002400
SALUTARE LA TOATA LUMEA DE AICI. Intr-adevar tulburarile de anxietate si atacurile de panica iti schimba viata radical, deoarece te face sa fii altfel decat erai inainte. De atacuri de panica si de tulburari de anxietate se poate scapa, se poate trata nu e o boala incurabila. Ce tebuie stiut si e un lucru foarte important.NICI UN TRATAMENT cu pastile chimice sau naturiste nu poate vindeca...pastilele elimina efectele si nu garanteaza recidiva, ori in aceste cazuri trebuie eliminata cauza care declanseaza, si pacientul trenuie sa invete sa controleze simptomele.
Eu am trecut prin asa ceva avand simptome dintre cele mai grave si am reusit, si asta numai dupa ce am inteles acest fenomen si implicit apoi am studiat psihologia intelegand mai bine deoarece am trait pe pielea mea.
Am citit mai sus ca a fost cineva la psiholog si nu era competent...asa este cel mai important e sa gasesti un psiholog foarte bun...si competent...oricine are nevoie pot sa ii dau contacte cu psihologi din toate judetele competenti si buni.

-*

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul