Anxietate dupa covid | Forumul Medical ROmedic

Anxietate dupa covid

26-11-2022
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Buna seara. Acum o luna am fost diagnosticata cu COVID si de atunci am inceput sa ma simt foarte rau, dureri de cap, vomitam tot ce mancam, nu stiu daca neaparat COVID ul este cauza, pentru ca m-am stresat foarte mult in perioada aceasta si mereu am fost o fire mai anxioasa. Am fost sa imi fac analize, radiografii, controale peste tot si toti doctorii mi-au spus sa merg la un psihiatru ca este anxietate. Am inceput tratamentul, am avut reactii adverse si am ajuns la spital. Am fost iar la dr. si acum urmez acest tratament: dimineata: fobiless, bromazepam, convulex, dupa amiaza: bromazepam, seara: convulex, bromazepam si soriso. Ideea este ca ma simt fara energie, am inceput sa am insomnii. Daca stau in casa, ma iau toate gandurile, daca ies afara, ma ia raul si ameteala. A mai incercat cineva acest tratament? Va multumesc!
5 comentarii
1
26-11-2022, ora 18:57
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Ceea ce mai voiam sa adaug este ca intr-o saptamana incep munca, munca mea este munca fizica si am nevoie de foarte multa energie, imi este frica sa nu ma ia ameteala sau aceste stari. Tratamentul l-am inceput acum 2 saptamani..
1
26-11-2022, ora 19:01
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Incercati sa mai mergeti la alti doctori, astea sunt sechele post covid, nu au treaba cu anxietatea.

Mai ales daca aveti dureri de cap, vedere in ceata, tiuit in urechi, sensibilitate la lumina, slabiciune in maini si picioare, toate astea mi s-au accentuat si mie dupa infectia de covid, plus alte simptome de boli autoimune.

Daca vedeti ca va simtiti rau de la tratamentul psihiatric, cel mai bine e sa-l intrerupeti, mai ales daca ati ajuns la spital ca mai rau puteti sa aveti probleme de la el.

Problema e si cu medicii ca majoritatea sunt dobitoci si nu se intereseaza cum trebuie de starea pacientului, dar e bine sa fiti perseveranta si sa mai incercati fiindca multi oameni perfect sanatosi, printre care si eu au ramas cu anumite sechele dupa covid.
1
27-11-2022, ora 09:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxietatea este una din sechelele post Covid la anumite persoane. Daca mai multi doctori v-au zis ca trebuie tratata, atunci trebuie sa ii ascultati pe doctori. Efectele secundare se retrag la o luna dupa initierea tratamentului. Aveti putina rabdare cu tratamentul si dati-i o sansa.
Insomnia poate fi si ea o sechela post Covid. Spuneti doctorului psihiatru despre acest lucru.
1
27-11-2022, ora 20:09
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă doriți o rezolvare mai rapidă și de durată faceți și psihoterapie concomitent cu tratamentul pentru că aveți nevoie de dezvoltarea unor aptitudini pentru depășirea situației.
1
28-11-2022, ora 09:07
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul