Anxietate dupa covid

Mai ales daca aveti dureri de cap, vedere in ceata, tiuit in urechi, sensibilitate la lumina, slabiciune in maini si picioare, toate astea mi s-au accentuat si mie dupa infectia de covid, plus alte simptome de boli autoimune.
Daca vedeti ca va simtiti rau de la tratamentul psihiatric, cel mai bine e sa-l intrerupeti, mai ales daca ati ajuns la spital ca mai rau puteti sa aveti probleme de la el.
Problema e si cu medicii ca majoritatea sunt dobitoci si nu se intereseaza cum trebuie de starea pacientului, dar e bine sa fiti perseveranta si sa mai incercati fiindca multi oameni perfect sanatosi, printre care si eu au ramas cu anumite sechele dupa covid.

Insomnia poate fi si ea o sechela post Covid. Spuneti doctorului psihiatru despre acest lucru.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 7Depresie, anxietate
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 28Senzatie de sufocare! Amorteli si ameteala
- 9Anxietate depresie
- 2anxietate si dureri de cap
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 56Anxietatea generalizata sau depresia isi are aceste simptome?
- 1Colonul iritabil este in stransa legatura cu depresia, anxietatea?
- 1Depresie
- 2Agorafobie
- 11Tulburări anxioase și atacuri de panica. Ajutor
- 1Durere spate si manaa stanga
- 10anxietate sau nu?
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 4Dependenta de Xanax
- 2Prozac. Anafranil.
- 6Brintelix/Trintelix
- 3Vaccin covid - anxietate
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
Mai multe informații despre: Anxietatea medicamente psihiatrice